Sport

Organisatie

De LOVAH Werkgroep Sport organiseert jaarlijks een aantal leuke en sportieve evenementen!

– SBOH beachdag
– Cycling
– Wintersport

Leden

De huidige werkgroep bestaat uit:

  • Nigel Blokhuijzen
  • Victor Bruins Slot
  • Roza Nijveldt
  • Anne van Leeuwen
  • Sophie de Roos
  • Stijn Hoogeboom
  • Robyn Heitz

Heb je een vraag aan de Werkgroep Sport? Of wil je een open sollicitatie sturen?

LOVAH  wintersport 2023

 

Pam pam pam… We mogen bijna weer en wij hebben er mega veel zin in! De inschrijvingen zullen open gaan van 29 oktober t/m 2 november.

Deze skitrip van 9 t/m 13 maart zal gaan richting Katschberg in Oostenrijk. Ons verblijf Hotel Basekamp ligt op 100 meter vanaf de skilift én op 5 minuten loopafstand van de après-ski. Het is een uitgestrekt skigebied met 80 km aan pistes in een gebied dat als sneeuwzeker te boek staat.

Aantal: 100 man.

Kosten: €450,- exclusief eventueel materiaalhuur.

Inschrijven: van 29 oktober 12:00u t/m 2 november 20:00u. Indien meer dan 100 man zich inschrijft vindt er een loting plaats. De week na de inschrijving ontvang je een mail of jij er bij bent mét de betaallink.

Vervoer: per bus. Donderdag 9 maart eind van de middag vertrekken we per bus. Er zijn drie opstaplocaties: Amsterdam, Utrecht en Arnhem. Thuiskomst is maandagochtend 13 maart. Exacte tijd is niet te geven, maar we raden aan om een dag vrij te nemen.

Materiaal: mag je zelf meenemen, maar is ook te huur. Kosten bedragen € 50,- voor een snowboard of ski’s inclusief stokken, schoenenhuur € 20,- en helmhuur € 5,-.

Lessen: het streven is lessen aan te bieden in groepjes van maximaal 8 personen gedurende 3 dagen. Kosten zullen ongeveer €120 zijn, afhankelijk van de groepsgrootte. Geef bij het inschrijven je interesse aan. Na de loting zal contact met je worden opgenomen.

Inclusief: busreis, 2 overnachtingen in Hotel Basekamp in een 4-persoonskamer, 3 keer ontbijt/diner, 3 dagen liftpas, enkele awesome gadgets en een tap die rijkelijk zal vloeien.

Mocht het Ministerie van Buitenlandse Zaken code rood of oranje (negatief reisadvies) afgeven dan kan de reis niet georganiseerd worden en krijg je je geld retour.

De inschrijvingen zijn gesloten. Wil je toch graag mee en op de wachtlijst komen te staan? Mail ons dan even (wgs@lovah.nl).

Tot op de piste!

De WGS

Beachdag 2022

Ook dit jaar was de beachdag een groot succes! Geniet nog even na van het event met de foto’s.

Cycling 2022

Het cycling event was weer een groot succes! Ben jij er volgend jaar ook bij?

Skitrip 2022

De skitrip van 2022 was weer een groot succes! Ben jij er volgend jaar ook weer bij? Hou dan deze pagina en de nieuwsbrief goed in de gaten voor de skitrip van 2023!

Eerdere edities:

Cycling 2021

 

SBOH Beachdag 2021

 

SBOH Beachdag 2019

Volg ons op onze socials!

Instagram: WGS (@lovah_werkgroepsport) • Instagram-foto’s en -video’s