Sport

Organisatie

De LOVAH Werkgroep Sport organiseert jaarlijks een aantal leuke en sportieve evenementen!

– SBOH beachdag
– Cycling
– Wintersport

Leden

De huidige werkgroep bestaat uit:

  • Rens Bexkens
  • Vivienne Lamberti
  • Nigel Blokhuijzen
  • Victor Bruins Slot
  • Roza Nijveldt
  • Anne van Leeuwen
  • Sophie de Roos

Heb je een vraag aan de Werkgroep Sport? Of wil je een open sollicitatie sturen?

Skitrip 2022

Pam pam pam… De inschrijvingen zijn vanaf heden geopend!

Klik hier om je in te schrijven. 

Deze skitrip zal gaan richting Wagrain in Oostenrijk. Vanaf de piste ski je zo naar ons verblijf, Pension Markushof. Vanaf daar ben je in 5 minuten bij de après-ski. Het is een uitgestrekt skigebied met > 320 km aan pistes in een gebied dat als sneeuwzeker te boek staat.

Aantal 120 man

Vervoer Per bus. Donderdagmiddag 17 maart vertrekken we per bus. Er zijn drie opstaplocaties. Amsterdam, Utrecht en Eindhoven. Thuiskomst is maandagochtend 21 maart.

Materiaal Voor een bedrag van €45 huur je ski’s inclusief stokken of een snowboard. Schoenenhuur (snowboard/ski) bedraagt €20; helmenhuur €5.

Lessen Het streven is lessen aan te bieden in groepjes van maximaal 8 personen, 2 uur per dag, gedurende 3 dagen. Kosten zullen ca. €100 zijn, afhankelijk van de groepsgrootte. Geef bij het inschrijven je interesse aan. Na de loting zal worden bekeken hoeveel mensen interesse hebben en wat de kosten zullen worden. Hier krijg jij bericht van waarop je een definitieve go mag geven.

Inschrijven T/m 31 januari. Nog enkele laatste plekken te verkrijgen (update 5 januari).

Kosten €399, plus eventueel materiaalhuur

Inclusief Busreis, 2 overnachtingen in 4- tot 6-persoonskamers in Pension Markushof, 3x ontbijt/diner, 3 dagen liftpas, enkele awesome gadgets en een tap die rijkelijk zal vloeien.

——————————————————————

UPDATE 22 november 2021

LET OP LAATSTE PLAATSEN WINTERSPORT!!

Na twee afgeblazen edities belooft het dit jaar episch te worden in WAGRAIN!!  De voorbereidingen zijn in volle gang om een topwintersport voor jullie te organiseren!

Uiteraard volgen wij alle ontwikkelingen rondom COVID en de beperkingen in Oostenrijk op de voet. Bij dezen informatie met betrekking op COVID: Om mee te kunnen naar Oostenrijk is een vaccinatie- of herstelbewijs vereist.

Belangrijk hierbij is dat de laatste dosis niet langer dan 270 dagen geleden mag zijn. De kans is dus groot dat je een booster nodig hebt om het land (en accommodatie/horeca/skiliften) in te komen.

Een herstelbewijs is vanaf 14 tot 180 dagen na een positieve PCR-test geldig.

Buiten eisen voor vaccinatie- of herstelbewijzen, bestaan er nu geen reisbeperkingen.

Mochten deze er toch komen in de vorm van lockdown Oostenrijk, Duitsland of Nederland; of in het geval van een negatief reisadvies voor Oostenrijk (code oranje/rood), dan kan de wintersport kosteloos worden geannuleerd.

Ook als je positief test op COVID vlak voor vertrek is dit een reden om de wintersport kosteloos te annuleren.

Ook het bestuur van onze werkgever SBOH ziet geen reden om de wintersport te moeten annuleren.

Wij gaan er dus vanuit dat wij in maart de lange latten dus gewoon kunnen onderbinden, dus schrijf je in voordat je spijt krijgt!

SBOH Beachdag 2021

De beachdag was weer een groot succes! Ben jij er volgend jaar ook weer bij? Hou dan deze pagina en de nieuwsbrief volgende zomer goed in de gaten!

 

Eerdere edities:

Cycling 2021

  

 

 

SBOH Beach Dag 2019