werkgroep
 

Sport

De LOVAH Werkgroep Sport organiseert jaarlijks een aantal leuke en sportieve evenementen!

– SBOH beachdag
– Wielrenweekend
– Wintersport

Commissieleden

De huidige werkgroep bestaat uit:

Anne van Leeuwen - Voorzitter
Roza Nijveldt
Sophie de Roos
Stijn Hoogeboom
Robyn Heitz
Rob Barendrecht

[jouw naam?]

Op dit moment zijn wij op zoek naar een extra lid voor onze werkgroep. Acht jij jezelf sportief en gezellig genoeg om deel uit te maken van ons team? Stuur ons dan een berichtje!

Upcoming: Lovah Fietsweekend 2023

Fietsweekend 2-4 juni  

In juni is het weer tijd om de fysieke grenzen op te zoeken tijden het Lovah fietsweekend! Stampend op de pedalen proberen we met +-40 artsen in opleiding de toppen van de Limburgse heuvels te bereiken. Er worden meerdere routes uitgezet variërend van 60, 100 en 125 km. Zowel de fanatieke atleet als de recreatieve fietser kan dus zijn hart ophalen. Voldoende ontspanning is ook belangrijk. Daarom regelen wij een borrel, BBQ en een afsluitend feest op de zaterdag. Dit jaar zullen niet alleen de huisartsen in opleiding volop vertegenwoordigd worden, maar hebben wij ook wat plaatsen gereserveerd voor aios van onze zusterverenigingen, te weten VASON, VAAVG en LOSGIO (resp. artsen in opleiding tot SO, AVG-arts en sociaal geneeskundigen in opleiding). Een geweldige manier om nieuwe collegas te leren kennen!

Dus zet de ketting alvast in het vet en fiets lekker mee!

Kosten: 150 euro. Schrijf je in via de inschrijflink.

Wat houdt het precies in:

Vrijdag: Eind van de middag met eigen vervoer richting het Lovah fiets pension. Locatie: Landgoed Hof van Ulvend. Dit is een groot huis met gedeelde kamers en keuken. Hier trappen we het weekend af met een klein borreltje. 

Zaterdag: Gezamenlijk ontbijt, materiaal preppen en dan de fiets op. Na de sportieve prestatie een borrel, BBQ en feestje.

Zondag: Gezamenlijk ontbijt. Voor de liefhebbers kan er nog een rondje gefietst worden.

Incl.
-Overnachting (2x)
-Ontbijt (2x)
-Energierepen
-Borrel, BBQ en Feest (zaterdag) 

Excl.
- Vervoer van en naar locatie
- Avondeten op vrijdag (zorg hier dus zelf voor!)
- Racefiets  

Wat we doen

De werkgroep sport organiseert drie keer per jaar een sportief evenement voor huisartsen in opleiding. De insteek is een sportieve activiteit, maar ook als je geen fervent sporter bent zul jij je zeker vermaken.  Het belangrijkste is met collega-aios een leuke tijd hebben buiten de setting van de dagelijkse praktijk. Even geen systeemplafonds en muffe linoleumvloeren, maar glooiende besneeuwde bergen en een lekkere aprés ski versnapering!

Zoals gezegd worden er ieder jaar drie verschillende evenementen georganiseerd. Zo gaan wij in de winter met ongeveer 100 man op skireis. Op deze geheel verzorgde trip deden wij in de voorgaande jaren geweldige plekken aan als Katschberg en Wagrain in Oostenrijk. Een gezellige aprés-ski mag hier natuurlijk niet ontbreken.

In de zomer reizen we af naar het zuiden voor een weekend waarin wij fietsend de Limburgse bergen trotseren. Hier wordt ook rekening gehouden met verschillende afstanden voor alle niveaus. Na een voldane dag fietsen schuift iedereen aan voor de barbecue en de nodige hydraterende middelen.

De nazomer is een groot feest, want dan zien wij elkaar op de SBOH beach dag. Een dag waar een beachvolleybal toernooi wordt afgewisseld met een riant buffet met drankjes en voor de hangers een groots feest. Dat is nog eens verantwoord socializen!

Eerdere activiteiten:

Wintersport 2023
SBOH Beachdag 2022
Wielren weekend 2022
Skitrip 2022
Wielren weekend 2021
SBOH Beachdag 2021
SBOH Beachdag 2019

Lovah Wintersport 2023

De skitrip van 9 t/m 13 maart 2023 in Katschberg was weer een groot succes! Met meer dan 100 aios begaven wij ons met de bus richting Oostenrijk. We verbleven in Hotel Basekamp, op slechts 100 meter vanaf de skilift én op 5 minuten loopafstand van de après-ski. Het skigebied met 80 km aan pistes staat te boek als een sneeuwzeker gebied en stelde ons gelukkig niet teleur!

Ben jij er volgend jaar ook weer bij? Hou dan deze pagina en de nieuwsbrief goed in de gaten voor de skitrip van 2024!

SBOH Beachdag 2023

Kort na de start van het nieuwe academische jaar kan iedereen zich in het nazomer zonnetje warm draaien op het strand van Scheveningen. Dit jaarlijkse evenement bestaat overdag uit verschillende sportieve activiteiten, waaronder een groots beachvolleybaltoernooi. Aansluitend volgt een uitgebreide barbecue met borrel. Deze zonnige dag wordt afgesloten met een spetterend feest. Voorgaande jaren waren een groot succes, denk aan een feest in een full moon party thema inclusief de welbekende buckets of een optreden van Jody Bernal!

Dit evenement zal plaatsvinden medio september. De definitieve datum volgt. 

contact

Email: wgs@lovah.nl
Instagram: @lovah_werkgroepsport

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische en functionele cookies.