werkgroep

 

Congres

Welkom op de pagina van de Werkgroep Congres! 

Vrijdag 5 april 2024 vindt de 15de editie plaats in Den Bosch met als thema "LOVAH LAND".  De kaartverkoop start op dinsdag 30 januari 2024!

Elk jaar organiseert de Lovah het grootste congres voor huisartsen in opleiding in Nederland (>1000 bezoekers). Hierbij zijn wij - als jaarlijks wisselende werkgroep - in charge van de organisatie. Van sponsoring tot en met de aankleding van het feest: wij regelen het! (Wat erg fijn is: we worden ondersteund door twee professionals.)

Vol enthousiasme proberen wij er voor alle mede-aios een onvergetelijke dag van te maken. Denk terug aan het congres van 2022 'Into the Wild!' of het congres van 2023 'Colour your World!': een dag vol kleur en diversiteit.

Kom sowieso als bezoeker langs op de komende congressen en gebruik hiervoor je congresbudget, maar nog leuker is de organisatie!

Commissieleden 2024

Anna-Marie Leemeyer, voorzitter
Danique Hartwich, secretaris 
Sophie Poelman, penningmeester
Eva Zwietering, PR
Beatrijs Hoorweg, sponsoring
Carine Herbst, locatie
Hamid Aliahmad, locatie                                                                                                                                          Samantha Vogel, programma
Nuria Varkevisser, programma 
Mitchel Dijkhof, landelijk bestuur

Het is bijna zover!

Zoals je misschien al voorbij hebt zien komen, staat het 15e LOVAH congres voor de deur met als thema 'LOVAH LAND!' Het congres zal op 5 april 2024 plaatsvinden in het Congrescentrum 1931 in 's-Hertogenbosch.

Dit jaar wordt het Lovah Congres voor de tweede keer  in Den Bosch gehouden in Congrescentrum 1931. Een mooie, goed bereikbare locatie met een bijzondere geschiedenis. Omdat de groeiende handel in dieren op openbare plaatsen – zoals lokale pleinen – voor steeds meer overlast zorgde, werd in 1931 het eerste, geheel overdekte veemarktcomplex van Nederland geopend; de Bossche Veemarkt. Het gebouw werd in 2001 op de lijst Rijksmonumenten geplaatst, het jaar waarin de mond- en klauwzeerepidemie uitbrak in Europa. De maatregelen die ervoor zorgden dat de epidemie zich niet verder verspreidde, waren de oorzaak van de sluiting van de Bossche Veemarkt. Nadat de handel in de veemarkt enkele jaren stil had gestaan, begon in 2009 de verbouwing van het monumentale pand. Op 3 februari 2010 werd een belangrijke fase – de restauratie van de monumentale en markante toren – in het bouwproject afgerond. Niet lang hierna opende 1931 Congrescentrum ’s-Hertogenbosch. In de afgelopen jaren is 1931 uitgegroeid tot één van de meest unieke evenementenlocaties van Nederland met gelijkvloers zo’n 11.000m2 aan ruimte.

Voor meer informatie, kijk op de website van het congres! 

congres website

contact

Email: congres@lovah.nl

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische en functionele cookies.