werkgroep

 

Congres

Welkom op de pagina van de Werkgroep Congres! 

Elk jaar organiseert de Lovah het grootste congres voor huisartsen in opleiding in Nederland (>1000 bezoekers). Hierbij zijn wij - als jaarlijks wisselende werkgroep - in charge van de organisatie. Van sponsoring tot en met de aankleding van het feest: wij regelen het! (Wat erg fijn is: we worden ondersteund door twee professionals.)

Vol enthousiasme proberen wij er voor alle mede-aios een onvergetelijke dag van te maken. Denk terug aan het congres van 2022 'Into the Wild!' en aan het congres van dit jaar 'Colour your World!': een dag vol kleur en diversiteit. 

Kom sowieso als bezoeker langs op de komende congressen en gebruik hiervoor je congresbudget, maar nog leuker is de organisatie!

 

Heb je interesse om het congres in 2024 te organiseren? Neem dan contact met ons op via congres@lovah.nl.

Commissieleden

Floris Heijboer, voorzitter
Bianca Strooij, secretaris 
Daan van Velzen, penningmeester
Irene Legters, PR
Aletta Struijlaart, sponsoring
Floris Bolthof, sponsoring
Fong Ngo, locatie
Lotte Schaafsma, locatie 
Manon de Krijger, programma
Iris van Munster, programma 
Nejra Kabašaj, landelijk bestuur

Het is bijna zover!

Zoals je misschien al voorbij hebt zien komen, staat het 14e LOVAH congres voor de deur met als thema 'Colour Your World!' Het congres zal op 21 april 2023 plaatsvinden in het Congrescentrum 1931 in 's-Hertogenbosch.

Dit jaar wordt het Lovah Congres voor het eerst in Den Bosch gehouden in Congrescentrum 1931. Een mooie, goed bereikbare locatie met een bijzondere geschiedenis. Omdat de groeiende handel in dieren op openbare plaatsen – zoals lokale pleinen – voor steeds meer overlast zorgde, werd in 1931 het eerste, geheel overdekte veemarktcomplex van Nederland geopend; de Bossche Veemarkt. Het gebouw werd in 2001 op de lijst Rijksmonumenten geplaatst, het jaar waarin de mond- en klauwzeerepidemie uitbrak in Europa. De maatregelen die ervoor zorgden dat de epidemie zich niet verder verspreidde, waren de oorzaak van de sluiting van de Bossche Veemarkt. Nadat de handel in de veemarkt enkele jaren stil had gestaan, begon in 2009 de verbouwing van het monumentale pand. Op 3 februari 2010 werd een belangrijke fase – de restauratie van de monumentale en markante toren – in het bouwproject afgerond. Niet lang hierna opende 1931 Congrescentrum ’s-Hertogenbosch. In de afgelopen jaren is 1931 uitgegroeid tot één van de meest unieke evenementenlocaties van Nederland met gelijkvloers zo’n 11.000m2 aan ruimte.

Onder leiding van dagvoorzitter Jörgen Raymann nemen we je mee op een avontuurlijk programma met verrassende sprekers en aansluitend zal er een gezellig diner en spetterend feest zijn! Jörgen Raymann, voormalig cabaretier en radio/tv-presentator, presenteerde jarenlang Raymann is Laat. Nu werkt hij als Chief Inspirational Officer bij Lenard and Lenard en staat hij ondernemers en bedrijven bij op urgente topics als werkgeluk, inclusie & diversiteit en inspirationeel leiderschap. Hij verschijnt regelmatig op het TikTok-kanaal van zijn dochter Melody, die hij volledig ondersteunt bij het queer zijn. Jörgen weet mensen te raken, te motiveren en te enthousiasmeren, zijn humor en zelfspot staan daarbij centraal.

Voor meer informatie, kijk op de website van het congres! 

congres website

contact

Email: congres@lovah.nl

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische en functionele cookies.