SBOH Bedrijfs- en beachdag

De jaarlijkse beachdag komt er weer aan! Dit jaar staat deze gepland op 16 september 2017.

 

LOVAH en VASON nodigen je van harte voor de SBOH beachvolleybaldag. Deze dag is het jaarlijks uitje voor arts-assistenten, volledig verzorgd door SBOH. Het is een leuke manier om elkaar ook naast het werk en de opleiding beter te leren kennen. Ben je net nieuw of ken je nog niet zoveel mensen? Schroom dan ook niet om je in te schrijven! De ervaring leert dat veel mensen alleen naar deze dag komen.

 

Het thema is Relive the 90's! 

Dress like you woke up in the 90's

 

De dag zal grotendeels buiten in het zonnetje plaatsvinden. De gehele dag is kosteloos, inclusief drankjes, lunch, BBQ en een feest.
De volleybalteams worden ter plekke gevormd per inschrijving. Als je graag met een specifieke groep wilt spelen kan je dit op de dag zelf aangeven. Als je van te voren met mensen afspreekt is de kans heel groot dat dit lukt, dus haal de leuke teamoutfits maar uit de kast! Je kunt ook kiezen om niet te gaan volleyballen maar één van de fantastische workshops te volgen. Een combinatie is natuurlijk ook mogelijk!
Als je niet in de gelegenheid bent om de hele dag komen, kan je ook slechts een dagdeel aanwezig zijn, bijvoorbeeld alleen bij het volleybal, het eten of het feest. Geef dit aan bij je inschrijving.

 

Waar: Beachclub Copacabana, Scheveningen

Wanneer: 16 september 2017, vanaf 12.00h

Kosten: GRATIS

Inschrijven: via de site 

 

Voor een sfeerimpressie: check de foto's van de SBOH Beachdag 2016

 

Laatst gewijzigd: 13 juli 2017