Voorjaar 2019 - Op het matje

 

Najaar 2018 - Huisarts, een bijzondere baan!

Voorjaar 2018 - Dubbeltje op z'n kant

 

Najaar 2017 - Komt een kind bij de dokter 

Voorjaar 2017 - Wat beweegt jou?

 

Najaar 2016 - De huisarts van de toekomst

Voorjaar 2016 - 100 worden, (k)oud kunstje?

 

Najaar 2015 - Verleg je grenzen

Voorjaar 2015- Beestjes! Leuk of jeuk?

 

Najaar 2014 - Gekkenwerk!?!

Voorjaar 2014 - Samenwerken: 1+2=1,5

 

Najaar 2013 - Eén voor allen... allemaal anders?

Voorjaar 2013 - Wat is jouw visie?

 

Najaar 2012 - Nieuwe huisarts, verbreed je horizon!

Voorjaar 2012 - Als we het over culturen hebben...

 

Najaar 2011 - ICT en internet in de huisartsgeneeskunde

Voorjaar 2011 - Opleiding en onderwijs nader bekeken

 

Najaar 2010 - Terugblikken en vooruitkijken

Voorjaar 2010 - Komt een arts bij de bank: de huisarts als manager

 

2009 - Differentiëren binnen de opleiding als huisarts

 

2008 - Klaar met de opleiding, en dan...

 

De redactie bepaalt het thema van het magazine, kiest aansprekende personen voor een interview uit en coördineert het schrijven van de artikelen. Als je het leuk vindt schrijf je natuurlijk zelf ook mee!

 

Heb je een leuk idee voor een onderwerp of thema in het magazine? Of heb je een grappige, bijzondere, interessante, irritante of spannende situatie meegemaakt tijdens je werk? De redactie van het LOVAH magazine staat altijd open voor bijdragen die interessant zijn om te lezen voor aios. Niet alleen een heel artikel is welkom, ook ideeën of tips waar wij ons voordeel mee kunnen doen. 

 

Je kunt contact met ons opnemen via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

De huidige redactie bestaat uit:

 

 Foto Wida

 Sharissa  

Wida Khatab

(Leiden)

Sharissa Sewdin

(Rotterdam)

 

ValerieFeskens 

Bart2017

 

Valerie Feskens

(Rotterdam)

Bart Duineveld

(Landelijk bestuur)

 

 

 

Via het LOVAH magazine informeert de LOVAH haar leden twee keer per jaar over ontwikkelingen binnen de organisatie en worden verschillende inhoudelijke thema's belicht. Wij sturen alle aios een magazine via de adresgegevens die bij de SBOH bekend zijn.

 

De artikelen in het magazine zijn een variatie van inhoudelijke stukken over het werk als huisarts in opleiding en veranderingen in de gezondheidszorg, luchtige achtergrondartikelen en columns van de LHV, de LOVAH en aios. Het magazine wordt gemaakt door aios uit het hele land, dus tips en ideeën zijn altijd welkom!

 

Sinds 2003 brengt de LOVAH een tijdschrift uit. Tot en met 2016 was dit het LOVAH bulletin, dat wat betreft inhoud en vormgeving een hele verandering heeft doorgemaakt. Waar het aanvankelijk een sober, papieren communicatiemiddel was, met als voornaamste doel de aios inhoudelijk te informeren, is het uitgegroeid tot een meer modern tijdschrift, mede dankzij de professionele vormgeving van The Ard design. In 2017 kwam er een nieuwe naam: het LOVAH magazine. We hopen een prettig lezend tijdschrift te blijven maken, met leuke en leerzame artikelen.

 

 

Interesse?

 

Vind je het leuk om naast je opleiding actief te zijn binnen de LOVAH? Krijg je er energie van om samen met een groep aios aan een mooi magazine te werken dat gelezen wordt door je collega's? Heb je affiniteit met vormgeving, ben je goed in taal of wil je wat journalistieke ervaring opdoen? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Belangrijk: vergaderen gebeurt grotendeels via Skype, gemiddeld één keer per zes weken en kost je dus geen reistijd. Verder komen we af en toe samen, zoals het etentje na de oplevering van de Magazine. Zelf schrijven is absoluut geen verplichting!