Aiotho-rubriek "(Ver)stand van Zaken"

Beste aiotho's,

 

In september 2013 is in Huisarts en Wetenschap een nieuwe rubriek "(Ver)Stand van zaken" gestart waarin elke maand een aiotho iets over zijn/haar onderzoek vertelt.

 

In deze rubriek krijgen aiotho's de gelegenheid de lezers van H&W (95% van alle huisartsen in Nederland) informatie over de achtergrond van hun promotieonderzoek te geven. Praktisch gezien gaat het om een (mini) review (700 woorden) waarin je kort een overzicht geeft van de literatuur die geleid heeft tot jouw onderzoeksvraag. Het gaat nog níet om de resultaten van je onderzoek. Het is een mooie gelegenheid om in het eerste gedeelte van je onderzoekstraject, als de resultaten nog op zich laten wachten, je onderzoek aan de Nederlandse huisarts te presenteren. Met "onze" rubriek (Ver)stand van zaken kunnen we onze aanstaande collega's op de hoogte brengen van de onderzoeksvragen waar wij ons mee bezig houden en het aiotho-schap promoten!

 

Wij zijn momenteel op zoek naar aiotho's die een (Ver)Stand van zaken zouden willen schrijven. Lijkt jou dit iets? Stuur dan een email naar Irene Touwen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en meld je aan om je (Ver)Stand van zaken te schrijven. De termijn kan in overleg.

 

Hartelijke groet,

 

Irene Touwen, aiotho Utrecht, Werkgroep Wetenschap
&
Nadine Rasenberg, aiotho Rotterdam, Juniorredactielid H&W

Laatst gewijzigd: 2 oktober 2016