Vacatures (oud)AIOTHO's

Hieronder staan vacatures waar momenteel een aiotho voor gezocht wordt of vacatures die interessant kunnen zijn voor oud-AIOTHO's .

 

  • Vacature AIOTHO bij de vakgroep Huisartsgeneeskunde van de Universiteit Maastricht
    Per 1 oktober 2017 ontstaat er een vacature voor een AIOTHO bij de vakgroep Huisartsgeneeskunde van de Universiteit Maastricht. Het betreft een onderzoek naar de optimalisatie van medicatie voor patiënten aan wie langdurig veel medicatie voorgeschreven wordt. In een cluster gerandomiseerde trial wordt de effectiviteit en uitvoerbaarheid van een complexe interventie geëvalueerd. Deze interventie bestaat uit een medicatiereview die (a) gebruik maakt van digitale beslissingsondersteuning en (b) gestructureerd gebruik maakt van patiënt-preferenties. Het project is een samenwerking tussen de vakgroepen Huisartsgeneeskunde van de Universiteit Maastricht en het UMC Groningen. Voor zowel nadere informatie over het project als sollicitaties per mail (uiterlijk 17 mei 2017) kun je terecht bij: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Het NHG heeft ook regelmatig vacatures voor een wetenschappelijk medewerker bij de verschillende onderdelen van het NHG. Deze kun je vinden op deze website: https://www.nhg.org/werken-bij-het-nhg

Laatst gewijzigd: 19 juli 2017