LOVAH magazine

Via het LOVAH magazine informeert de LOVAH haar leden twee keer per jaar over ontwikkelingen binnen de organisatie en worden verschillende inhoudelijke thema's belicht. Wij sturen alle aios een magazine via de adresgegevens die bij de SBOH bekend zijn.

 

De artikelen in het magazine zijn een variatie van inhoudelijke stukken over het werk als huisarts in opleiding en veranderingen in de gezondheidszorg, luchtige achtergrondartikelen en columns van de LHV, de LOVAH en aios. Het magazine wordt gemaakt door aios uit het hele land, dus tips en ideeën zijn altijd welkom!

 

Sinds 2003 brengt de LOVAH een tijdschrift uit. Tot en met 2016 was dit het LOVAH bulletin, dat wat betreft inhoud en vormgeving een hele verandering heeft doorgemaakt. Waar het aanvankelijk een sober, papieren communicatiemiddel was, met als voornaamste doel de aios inhoudelijk te informeren, is het uitgegroeid tot een meer modern tijdschrift, mede dankzij de professionele vormgeving van The Ard design. In 2017 kwam er een nieuwe naam: het LOVAH magazine. We hopen een prettig lezend tijdschrift te blijven maken, met leuke en leerzame artikelen.

 

 

Interesse?

 

Vind je het leuk om naast je opleiding actief te zijn binnen de LOVAH? Krijg je er energie van om samen met een groep aios aan een mooi magazine te werken dat gelezen wordt door je collega's? Heb je affiniteit met vormgeving, ben je goed in taal of wil je wat journalistieke ervaring opdoen? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Belangrijk: vergaderen gebeurt grotendeels via Skype, gemiddeld één keer per zes weken en kost je dus geen reistijd. Verder komen we af en toe samen, zoals het etentje na de oplevering van de Magazine. Zelf schrijven is absoluut geen verplichting!

Laatst gewijzigd: 21 april 2018