Organisatie

De Werkgroep Onderwijs (WO) is in 2008 opgericht n.a.v. het speerpunt "onderwijs in ontwikkeling" uit het beleidsplan. De werkgroep inventariseert, evalueert en maakt knelpunten in het onderwijs bepreekbaar.

 

Het beleid van de WO richt zich zowel op actuele als op lange termijn ontwikkelingen. De leden van de WO hebben een actieve rol in de 'Programmacommissie STARTclass', de LHK-toetscommissie, de evaluatie van de chronische zorg tweedaagse, de begeleidingscommissie van de aios-enquête van het NIVEL en de adviesgroep voor het ontwikkelen van APC (arts-patiënt communicatie). Daarnaast houden we ons bezig met de centrale sollicitatie- en plaatsingsprocedure, burn-out preventie en het digitaliseren van toetsen en het portfolio. 

 

We vergaderen ongeveer één keer per maand met aios van zoveel mogelijk verschillende opleidingsinstituten en met een bestuurslid van de LOVAH. We hebben samen korte lijnen met Huisartsopleiding Nederland en de SBOH. Door contact met de verschillende LOVAH afdelingen en lokale onderwijscommissies kunnen we ook op lokaal niveau snel en concreet zaken doen.

 

Kan het onderwijs volgens jou (nog) beter of heb je frisse ideeën?
Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste aios!
Wil je een keer meevergaderen? Heb je vragen of opmerkingen?
Mail dan naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Laatst gewijzigd: 15 december 2016