Landelijke Onderwijsdag

Jaarlijks wordt door de WO een Landelijke Onderwijsdag georganiseerd. De WO heeft als missie het schakelpunt te zijn tussen de landelijke huisartsopleiding en de individuele AIOS. Daarbij vormt het een belangrijke schakel tussen de regionale onderwijscommissies. De Landelijke Onderwijsdag is een dag waarbij afgevaardigden van regionale onderwijscommissies bij elkaar komen om van elkaar te leren, ervaringen uit te wisselen en elkaar te inspireren door de actieve betrokkenheid bij ons onderwijs.

 

Op zaterdag 20 januari 2018 werd de tweede Landelijke Onderwijsdag georganiseerd. Nynke van Dijk (hoogleraar onderwijs en opleiding AMC) en Bernadette Snijders Blok (onderwijskundige huisartsopleiding AMC) gaven een workshop over het gebruik van evidence in de huisartsopleiding. Zij hebben o.a. adviezen en antwoorden gegeven op vragen zoals welke verschillende onderwijsvormen er zijn, op welke manier je het beste leert als AIOS, en op welke manier je zelf goed onderwijs kan geven. Op veel punten is er niet een vast antwoord te geven, maar al met al heeft iedereen leer punten mee kunnen nemen voor zijn/haar eigen terugkomdag en onderwijsmomenten!

 

 LOD

Heb je wensen of ideeën voor de volgende onderwijsdag? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laatst gewijzigd: 18 maart 2018