kleine congressen

Geïnteresseerd in meer dan alleen een congresreis? Er zijn steeds meer landen die jaarlijks uitwisselingsprogramma's organiseren rondom eigen congressen, net zoals wij de LOVAH Exchange organiseren rondom het LOVAH congres. Zo waren er afgelopen jaren uitwisselingen in Israel, Kroatië, Portugal, Spanje, Engeland en Jeruzalem. Vaak gaat het om een programma van 3 tot 5 dagen waarbij je deelneemt aan het congres en meeloopt in een huisartsenpraktijk. Een leuke en interessante manier om kennis te maken met het huisartsenvak over de grens en een indruk te krijgen van een land.

 

De uitnodigingen voor deze programma´s komen enkele maanden tot vlak van tevoren via de 'Vasco da Gama Movement' (VDGM) bij ons binnen. Vervolgens posten we dit op onze Facebook pagina en op de website onder het kopje nieuws. Houd dit dus goed in de gaten, want wie het eerst komt wie het eerst maalt! Bij teveel aanmeldingen wordt er geloot.

 

Kijk voor informatie over de financiering van congresreizen en andere internationale activiteiten onder het kopje vergoeding internationale activiteiten.

 

Vanuit CAO SBOH heb je recht op 5 congresdagen per jaar. Een bezoek aan een internationaal congres valt onder deze congresdagen.

 

Voor ervaringen van aios die je voor zijn gegaan kun je hier verslagen inzien.

Om op de hoogte te blijven van onze activiteiten, volg Facebook.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Komende activiteiten waarvoor inschrijven nog mogelijk is:

 

10-16 september Mallorca: Je kijkt 4 dagen mee in een spaans gezondheidcentrum, gevolgd door een Spanase huisartsenconferentie (www.balearicmeeting.com). De conferentie zal plaatsvinden in Palma de Mallorca, op 15 en 16 september. Er wordt tevens een utigebreid sociaal programma georganiseerd, waarbij je de kans krijgt om collega's uit heel europa te spreken en ondertussen het prachtige eiland te ontdekken.

 

Kosten?  Reiskosten en overnachtingskosten (te declareren uit het persoonlijk budget, mits je een positief saldo hebt)

Aanmelden: schrijf een korte motivatiebrief en CV in het Engels en stuur deze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Deadline: 19 augustus

 

 

Interesse of behoefte aan meer info? Mail dan snel naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en kijk op http://vdgm.woncaeurope.org/conference-exchanges

 

Laatst gewijzigd: 4 augustus 2017