FAQ

Vanaf welk tijdstip ben ik al welkom?

Wat kost het LOVAH Congres?

Hotelovernachtingen van der Valk en Carlton President

Inchecken bij het hotel op de congresdag

Auto of trein?

Pendeldienst Maarssen NS – DeFabrique

Pendeldienst van het hotel naar congreslocatie vice versa

Kan ik me nog omkleden tussen het dag en avondprogramma?

Bestaat er een mogelijkheid om te kolven?

Kleine sessies

Kan ik de gekozen workshops wijzigen?

Annuleren?

Ik ben al huisarts, kan ik mij nog inschrijven?

Je congresbadge

Ben je minder valide?

Hand outs

 

Vanaf welk tijdstip ben ik al welkom? 

De deuren van DeFabrique gaan op 24 maart al om 08:15 uur open. En natuurlijk staat er koffie en thee voor je klaar. Exact om 09:00 uur begint het programma, dus zorg dat je op tijd bent. De regio kan file-gevoelig zijn. En als je met het openbaar vervoer naar het NS Station Maarssen komt hou dan ook rekening met de reistijd van de pendelbus.

 

Wat kost het LOVAH Congres? 

De kosten voor het hele programma bedragen €180,-, dat is inclusief pre-event (€40,-), dagprogramma (€90,-) en avondprogramma met diner en feest (€50,-). De kosten worden ingehouden van je persoonlijke budget door de SBOH. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, dan is er de mogelijkheid om het zelf over te maken.

 

Hotelovernachtingen van der Valk en Carlton President 

Blijf slapen in Utrecht! Boek zelf je hotelkamer bij Van der Valk te Breukelen of in het Carlton President hotel te Maarssen. We hebben bij beide hotels kamers voor je in optie staan, maar bij beide hotels geldt wel: vol is vol. Dus bel of mail het hotel van jouw voorkeur en verzeker jezelf vandaag nog van een kamer. Let op: je reservering is pas definitief na betaling en de bevestiging van het hotel. Vanaf beide hotels zal er een pendeldienst beschikbaar zijn voor transfers van en naar het pre-event op donderdag en het congres op vrijdag.

 

Hotelkamerprijzen

Carlton president hotel

Superior kamer voor tweepersoonsgebruik: 1 nacht: €85,- 2 nachten: €160,-

Deluxe kamer voor tweepersoonsgebruik: 1 nacht: €95,- 2 nachten: €180,-

 

Van der Valk hotel Breukelen

Comfort kamer voor tweepersoonsgebruik per nacht: €114,-

Deluxe kamer voor tweepersoonsgebruik per nacht €134,-

 

* De genoemde prijzen zijn per kamer; inclusief btw en ontbijt; exclusief stads-/toeristenbelasting.

 

Inchecken bij het hotel op de congresdag 

Als je niet bij het pre-event bent en op vrijdag aankomt, kun je tussen het dag- en het avondprogramma met een pendeldienst heen en weer naar het hotel om in te checken bij het hotel.

 

Auto of trein? 

DeFabrique in Utrecht ligt in het midden van het land en is goed bereikbaar, zowel met het OV als met de auto. Wij raden sterk aan om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te komen. Het dichtstbijzijnde station is NS station Maarssen voor zowel de congreslocatie en Carlton President Hotel. Het tweede hotel, Van der Valk Breukelen, is goed te bereiken vanaf NS station Breukelen. Mocht je toch met de auto komen, er is gratis parkeergelegenheid bij DeFabrique en beide hotels.

Kom je met de auto, vanaf de A2:
» Neem op de A2 afslag 6 richting Maarssen.
» Volg de N230, Zuilense Ring. Neem na ongeveer 150 meter de eerste afslag rechts naar Maarssen Broek / Lage Weide / Industriegebied Maarssen.
» Ga aan het einde van de afslag bij de verkeerslichten rechtdoor.
» Neem na ongeveer 150 meter de eerste afslag links.
» Je rijdt nu op de Niels Bohrweg. Volg deze weg onder de tunnel door tot aan het Amsterdam-Rijnkanaal. Hier volg je de weg met de bocht mee naar links.
» Je rijdt nu op de Westkanaaldijk. Blijf deze weg ongeveer 400 meter volgen totdat u een graanelevator boven de weg ziet. Daarna zie je de parkeerplaatsen aan je linkerhand

Kom je met de trein:
Plan je route met 9292.nl en bekijk de dienstregeling op ns.nl.

 

Pendeldienst Maarssen NS – DeFabrique 

DeFabrique is gelegen op een afstand van 1.300 meter van NS station Maarssen. Er wordt een pendeldienst ingezet tussen Maarssen NS en DeFabrique. De pendelbus kun je vinden bij de uitgang aan de ‘Westkanaaldijk’ (kanaalzijde van het station) van Maarssen NS. Hou rekening met reistijd van de bus en dat deze niet gelijk vertrekt als jij aankomt. Ook de registratievan het grote aantal deelnemers kost tijd. Vertrek dus ruim op tijd om de opening om 09:00 uur niet te missen!

De pendelbus naar het station Maarssen rijdt op alleen op de volgende tijdstippen: Tussen 08.00 - 09.30 uur, tussen 17.00 - 19.00 uur en ’s avonds van 22.00 - 01.00 uur;

Kom je met de auto: We adviseren je om je auto ’s nachts niet op het terrein van DeFabrique te laten staan. Daarom is er tijdens de borrel de mogelijkheid om je spullen naar het hotel te brengen, je auto bij het hotel neer te zetten en eventueel om te kleden. Er is een pendeldienst die je weer terug naar de congreslocatie brengt. Na afloop van het avondprogramma wordt je vervolgens door de pendeldienst naar het hotel gebracht en staat je auto al lekker en veilig bij het hotel.

 

Pendeldienst van het hotel naar congreslocatie vice versa 

Wij zorgen voor pendelbussen tussen de twee hotels en de congreslocatie. Tevens zullen er bussen rijden van en naar het pre-event vanuit beide hotels. Hou rekening met een reistijd van 20 minuten vanuit het van der Valk hotel en een reistijd van 10 minuten vanuit het Carlton hotel.

Er is de mogelijkheid om je na het congres om te kleden in DeFabrique, wanneer je tijdens de borrel toch naar het hotel wil om in te checken, dan zal er een pendelbus voor je klaar staan.

 

De bustijdens zijn tijdens het congres te vinden in de Fabrique en de hotels. 

 

Kan ik me nog omkleden tussen het dag en avondprogramma? 

Op de locatie is een ruimte beschikbaar waar je je eventueel kan omkleden. Gezien de beperkte tijd die er tussen het dag en avondprogramma is, raden we het je af om tussendoor heen en weer naar het hotel te gaan, tenzij je nog je auto moet wegzetten.

 

Bestaat er een mogelijkheid om te kolven? 

Er is ruimte gereserveerd om te kunnen kolven. Je kan een sleutel ophalen bij de ontvangstbalies bij de entree van DeFabrique.

 

Kleine sessies 

Er zijn 4 rondes kleine sessies. De door jou gekozen kleine sessies staan straks op je persoonlijke congresbadge samen met de aanvangs tijd en zaal. Let goed op in welke zaal je sessie plaatsvindt en houd rekening met de loopafstand tussen de zalen.

 

Kan ik de gekozen workshops wijzigen? 

Ja, in de bevestigingsmail die je na de inschrijving ontvangt staat een link om je registratie aan te passen. Let wel op! Hoe later je dit doet, hoe minder keuzes er over zullen zijn om je voor in te schrijven. 

 

Annuleren? 

U kunt uw inschrijving zonder opgaaf van redenen annuleren binnen zeven dagen na het plaatsen van de order, tenzij het evenement reeds begonnen is binnen deze zeven dagen. U kunt uw inschrijving annuleren door een e-mail te verzenden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van uw naam, adres, SBOH nummer en ordercode. Kosteloos annuleren is na deze zeven dagen of wanneer het evenement reeds is begonnen binnen deze zeven dagen, niet mogelijk. Annuleren kost dan 100% van het betaalde bedrag. Geld dat door de SBOH van je persoonlijk budget is ingehouden kan niet meer gecorrigeerd worden.
Neem bij vragen of onverwachte omstandigheden contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Ik ben al huisarts, kan ik mij nog inschrijven?

Het is voor jonge huisartsen mogelijk om in te schrijven voor het LOVAH congres.
Houd er wel rekening mee dat de kosten voor huisartsen hoger zijn dan de kosten voor AIOS: 155 euro voor het dagprogramma en 70 euro voor het avondprogramma. Het pre-event zal hetzelfde zijn als voor AIOS: 40 euro. De betaling zal gaan via een factuur.
Het congres is geaccrediteerd voor 6 punten.

Wil je je inschrijven? Stuur een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. om een inschrijflink te ontvangen. 

 

Je congresbadge 

Minimaal een week voor het congres krijg je de badge met jouw persoonlijke programma thuisgestuurd. Mocht je in de week voorafgaand aan het congres je badge niet hebben ontvangen stuur ons dan direct een mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dan zorgen wij dat er een badge voor je klaar ligt op de locatie op de dag van het congres.

 

Ben je minder valide? 

Helaas zijn niet alle ruimtes, door het industriële en authentieke karakter van onze congreslocatie, rolstoelvriendelijk en gelijkvloers toegankelijk. Mocht je slecht ter been zijn of gebruik maken van een rolstoel stuur ons dan een e-mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dan kijken we welke workshopruimtes goed toegankelijk voor je zijn. De grote zaal, waar alle plenaire sprekers komen, is voor iedereen toegankelijk, dus laat het je vooral niet weerhouden om te komen.

 

Hand outs 

We zorgen ervoor dat de Hand Outs die we van de diverse sprekers ter beschikking hebben gekregen binnen twee weken na het congres te downloaden zijn via de website van de LOVAH.

 

Laatst gewijzigd: 1 februari 2017