Vertrouwenspersonen

Heb je behoefte aan een onafhankelijk vertrouwenspersoon om iets mee te bespreken? De LOVAH vindt het belangrijk dat ieder instituut een onafhankelijk vertrouwenspersoon heeft die makkelijk bereikbaar is. Deze gegevens zijn wij aan het verzamelen. Kloppen de gegevens niet meer geef ze dan even door aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., zodat we de lijst compleet en up to date houden.

 

Amsterdam-AMC: Etienne van Banning (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.), Paul Rodenburg (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.(meer info zie dit document, bron: blackboard > algemeen > wegwijzer)

Amsterdam-VUmc: Zijn functie heet ombudsman*

Eindhoven UM/Radboud: Marloes Rikhof, vertrouwenspersoon UM (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) (zie https://www.maastrichtuniversity.nl/nl/support/um-medewerkers/jij-en-je-werk/werkomstandigheden/vertrouwenspersoon-voor-medewerkers)

Groningen UMCG: prof.dr.R.P.Zwierstra (050-5343291, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) (zie https://oornon.umcg.nl/nl/contact/Paginas/ContactVertrouwenspers.aspx)  

Leiden LUMC: Mw I.C.M. Wildschut, huisarts (contact via praktijk)

Maastricht UM: Marloes Rikhof, vertrouwenspersoon UM (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) (zie https://www.maastrichtuniversity.nl/nl/support/um-medewerkers/jij-en-je-werk/werkomstandigheden/vertrouwenspersoon-voor-medewerkers)

Nijmegen Radboud: *

Rotterdam Erasmus MC: Bavo van der Poel (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en Ton Janssen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) (zie https://www.hagrotterdam.nl/folder/141590659)

Utrecht UMC Utrecht: *

Zwolle UMCG: prof.dr.R.P.Zwierstra (050-5343291, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) (zie https://oornon.umcg.nl/nl/contact/Paginas/ContactVertrouwenspers.aspx)

 

* Geef door via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Laatst gewijzigd: 9 maart 2018