Kies in het menu aan de rechterzijde voor meer informatie over de afdeling

LOVAH Zwolle

Welkom op de informatiepagina van LOVAH Zwolle, de eerste LOVAH afdeling ontstaan uit een dependance!

In september 2013 zijn de eerste AIOS in Zwolle begonnen met hun opleiding tot huisarts, inmiddels is dit aantal gegroeid naar ruim 100 AIOS en in 2016 hebben de eerste AIOS uit Zwolle de opleiding hier afgerond. Halverwege 2015 is LOVAH Zwolle opgericht door een aantal enthousiaste AIOS uit Zwolle. Van daaruit groeide deze afdeling steeds verder uit. Inmiddels zitten er uit elk jaar van de opleiding minstens twee LOVAH-leden zodat alle groepen goed vertegenwoordigd, bereikt en gehoord kunnen worden.

LOVAH Zwolle houdt zich bezig met het verbeteren van het onderwijs en het verbinden van de AIOS. Zo zijn er al veel verschillende leuke en leerzame activiteiten georganiseerd. Elk jaar worden er verschillende lezingen, een AIOS-dag en een kerstdiner georganiseerd. Ook vindt twee keer per jaar een LHK-pubquiz plaats. Daarnaast heeft LOVAH Zwolle regelmatig overleg met het instituut om de AIOS te vertegenwoordigen en de kwaliteit van het onderwijs te bewaken en te verbeteren.

Wij staan altijd open voor nieuwe leden. Mocht je benieuwd zijn naar wat deelnemen aan de LOVAH precies inhoudt kom dan vrijblijvend een keertje meekijken bij een van onze vergaderingen. We vergaderen ongeveer eens in de 6 weken. Hiervoor, of voor andere vragen, kan je ons bereiken via zwolle@lovah.nl

Voor een actueel overzicht van ons huidig bestuur en onze komende activiteiten kun je terecht op ons intranet:

https://umcgonline.sharepoint.com/sites/HenOIntra/IntranetHO/HOAios/SitePages/LOVAH-Zwolle.aspx

Tot snel bij een van onze activiteiten!

LOVAH Zwolle