Welkom bij LOVAH Rotterdam!

LOVAH Rotterdam bestaat uit een groep betrokken huisartsen in spe, die activiteiten organiseren en belangen behartigen voor mede-AIOS. Vanwege het grote aantal AIOS binnen onze opleiding (meer dan 300!) hebben we onze taken onderling goed verdeeld tussen het bestuur, de activiteitencommissie (AC), de onderwijscommissie (OC) en de AIOS-dag commissie.

Volg ons of neem contact op via:

Mail:     rotterdam@lovah.nl

Insta:    @lovah_rotterdam

FB:        lovah_rotterdam

Regelmatig vinden er activiteiten of workshops plaats. Je kunt ze terugvinden in de agenda of op onze facebook pagina.

Bestuur LOVAH Rotterdam

We krijgen vaak de vraag wat wij als LOVAH Rotterdam nou eigenlijk doen, en wat de rol van het bestuur daar bij is. Daarom hebben we het hier op een rijtje voor je gezet. Meer info over de commissies kan je vinden onderaan de pagina of onder de commissienamen!

Tot slot!
Ben je ook AIOS huisartsgeneeskunde in Rotterdam? Wil je op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Of ben je geïnteresseerd in een functie binnen het bestuur of een van de commissies?

Volg ons of neem contact op via:

Mail:     rotterdam@lovah.nl

Insta:    @lovah_rotterdam

FB:        lovah_rotterdam

Tot snel!

Jordi Goijvaerts                            –           Voorzitter
Nadia van de Woestijne              –           Secretaris
Nynke Bouma                               –           PR-functionaris
Marit Schmidt                               –            AC
Vera de Geus                                 –            OC
Open vacature                               –            Penningmeester

Commisies en activiteiten

Onderwijscommissie (OC)

De onderwijscommissie vertegenwoordigt alle AIOS binnen de huisartsopleiding Rotterdam op het gebied van onderwijs en opleiding, met als doel de kwaliteit van het onderwijs continue te verbeteren. Wij zijn de schakel tussen de AIOS, opleiders, stafleden en het (plaatsvervangend)hoofd van de huisartsopleiding Rotterdam. Dit doen wij onder andere door deel te nemen aan stafdagen, vergaderen met het bestuur van de opleiding en halfjaarlijks overleg met de jaarvertegenwoordigingen. Daarnaast evalueren wij het gegeven onderwijs en denken wij onder andere mee over verbeteringen van het onderwijs, de vernieuwing van de onderwijsbank en het EBM onderwijs. Ook organiseren wij verschillende workshops en het LHK symposium. Heb jij ideeën om het onderwijs te verbeteren, laat het ons weten of sluit je aan bij de onderwijscommissie.

 

Vera de Geus, voorzitter

Arco van der Vlist, penningmeester

Petra Pubben, secretaris

Jan Draaijer, algemeen commissielid

Lyzette Laurey, algemeen commissielid

Erik Boekestein, algemeen commissielid

Céline van den Hazel, algemeen commissielid

Iris Pieters, algemeen commissielid

Vincent Huige, algemeen commissielid

Sanne van de Walle, algemeen commissielid

Activiteitencommissie (AC)

Het afgelopen jaar hebben we na de coronarestricties eindelijk  weer in actie mogen komen.  Hoewel we een tijdje noodgedwongen uit beeld zijn geweest,  zijn we weer helemaal terug!

Met een leuke groep huisartsen in opleiding zullen we het aankomende opleidingsjaar ons best doen om leuke activiteiten neer te zetten voor al onze collega’s. Goed om te weten is dat jullie allemaal automatisch lid zijn van de LOVAH en dus alle activiteiten bedoeld zijn om jou opleidingsperiode te verrijken en onvergetelijk te maken. Niet alleen lokaal maar ook landelijk. In de nieuwsbrief of via onze instagram pagina kan je up to date blijven van de laatste ontwikkelingen. De activiteiten die wij organiseren variëren van een LHK Pubquiz tot de jaarlijkse kerstborrel en een feestelijke zomerbarbecue. Ook kan ja altijd alle actieve leden van de LOVAH laagdrempelig benaderen als je vragen hebt over bijvoorbeeld lokale of landelijke activiteiten, congressen of reisjes en uitwisselingen. Er zijn altijd collega’s in jou jaarlaag die betrokken zijn en je kunnen connecten met de juisten mensen om je vragen te beantwoorden.

Lijkt het je nou ook leuk om actief betrokken te zijn bij de LOVAH,  join dan een van onze lokale of landelijke commissies. We zijn altijd  blij met enthousiaste collega’s  die vooral gezellig  een steentje bij willen dragen.

Wij zien jullie  allemaal graag bij een van de volgende activiteiten.

Marit Schmidt, voorzitter

Kerime Dursun, penningmeester

Thomas Oldenburger, secretaris

Viyanti Orie, algemeen commissielid

Kuan Chung, algemeen commissielid

Hamid Aliahmad, algemeen commissielid

Mans der Kinderen, algemeen commissielid

Alet Kors, algemeen commissielid

Merel de Wall, algemeen commissielid

Aiosdag

Aios-dagcommissie

De aios-dag vindt jaarlijks plaats in de maand februari. Het is een onderwijsdag die georganiseerd wordt voor aios dóór aios. Elk jaar staat de dag in het teken van één thema met een afwisselend programma van plenaire sprekers en workshops. Een greep uit de thema’s van het afgelopen jaar zijn: palliatieve zorg, moeder & kind en Fit4life. De aios-dag 2023 heeft als onderwerp ‘Positieve geneeskunde. Blije dokter, blije patiënt.’

De aios-dagcommissie wordt elk jaar medio september gevormd door een combinatie van aios die wel of niet actief zijn binnen de LOVAH. Dit jaar bestaat de commissie uit:

Abir Bougrine, Anne Segers, Fleur Verpaalen, Mustafa Erden, en Vera de Geus.

Flyer_AIOSdag_2023