Kies in het menu aan de rechterzijde voor meer informatie over de afdeling

LOVAH Leiden

Welkom bij LOVAH Leiden, de regionale afdeling van de LOVAH binnen het opleidingsinstituut van het LUMC te Leiden.

LOVAH Leiden vertegenwoordigt de belangen en interesses van alle aios van Huisartsopleiding Leiden. Ook organiseert LOVAH Leiden activiteiten voor aios, zowel vakinhoudelijke workshops en nascholingen als gezellige borrels en uitjes.

Het bestuur

 

Het bestuur is verbonden aan LOVAH Landelijk, draagt zorg voor contact met het opleidingsinstituut en overziet de verschillende commissies.  Het bestuur bestaat uit aios die zich inzetten voor de kwaliteit van de opleiding en daarnaast activiteiten organiseert om het contact met de mede-aios, maar ook kennis te vergroten.

Daniel Horn – Voorzitter
Britt van Winsen – Secretaris
Lonne Kuijpers – Penningmeester
Cora Kuizenga – Lid Onderwijs
Leonie Geenen – Lid Activiteiten
Vesna Boersma – Lid Algemeen

Ledenraad

Meerdere keren per jaar vindt de Ledenraad van LOVAH Leiden plaats, vrij toegankelijk voor alle Leidse aios en gecombineerd met een volledig verzorgd diner. Denk mee over de huidige stand van zaken van zowel het opleidingsintituut, LOVAH Leiden als landelijke kwesties. Toekomstige activiteiten, terugkoppelingen van eerdere zaken en nieuwe ideeën en projecten komen mede aan bod. Alle aios staan vrij om verbeterpunten in te brengen en worden aangemoedigd om ook individuele klachten (eventueel anoniem) te melden. Met een rondvraag langs alle aanwezigen over de huidige opleidingsplek en onderwijsgroep wordt de vergadering besloten.

Schuif een keer aan (met je mede aios) en kijk wat LOVAH Leiden voor jou kan betekenen!

Activiteiten

Ben je benieuwd naar de komende activiteiten? Kijk dan op de website of volg ons op instagram (lovahleiden) en houd de nieuwsbrief in de gaten.

Inschrijvingen

 

  • Klik hier om je in te schrijven voor de Cocktail Workshop op 30 juli in Beachclub Copacabana!

Commissies 

 

Activiteitencommissie

De activiteitencommissie organiseert meerdere activiteiten door het hele jaar heen, variërend van uitjes, cursussen en borrels. De activiteiten zijn toegankelijk voor alle Leidse aios. Kijk in de agenda voor een overzicht van alle komende activiteiten.

Heb je interesse om een activiteit (mede) te organiseren of heb je een leuk idee voor een activiteit? Neem dan contact op via leiden.activiteiten@lovah.nl.

Onderwijscommissie De onderwijscommissie vertegenwoordigt alle aios binnen Huisartsopleiding Leiden op het gebied van opleiding en onderwijs. Aios kunnen deel uitmaken van verschillende overleggen om direct invloed uit te oefenen op het eigen onderwijs:
  • Fase I-overleg (1e leerjaar en klinische stage)
  • Fase II-overleg (Stage ouderen/GGZ en 3e leerjaar)
  • O-team-overleg (m.b.t. huisartsopleiders)

Tevens zijn er diverse tijdelijke werkgroepen die zich bezig houden met het ontwikkelen en verbeteren van verschillende onderwijsonderdelen binnen de opleiding.

Wil je meedenken en beslissen over het verbeteren van het onderwijs binnen de opleiding? Of heb je vragen over de onderwijscommissie of de verschillende overleggen? Neem dan contact op via leiden.onderwijs@lovah.nl.

Symposiumcommissie Jaarlijks organiseert de symposiumcommissie van LOVAH Leiden een middagsymposium aansluitend op de LHK-toets. Het symposium is verplicht onderwijs voor alle Leidse aios, maar wordt samengesteld door de aios zelf en wordt zodoende altijd erg enthousiast ontvangen. Vele bekende sprekers zijn reeds te gast geweest op deze leerzame middag.

Wil jij het volgende symposium organiseren of heb je nu al ideeën voor een spreker of een workshop? Neem dan contact op via leiden@lovah.nl.

Sollicitatiecommissie

Tweemaal per jaar vinden er sollicitatierondes plaatst voor de huisartsopleiding. De sollicitatiecommissie bestaat uit aios, huisartsopleiders en stafleden van Huisartsopleiding Leiden en nemen de STARR-interviews af. De aios binnen de commissie worden aangenomen door het bestuur van LOVAH Leiden. Via de nieuwsbrief wordt er bekend gemaakt of er vacatures zijn voor nieuwe aios

Vacatures

Onderwijscommissie – Wil je meedenken en beslissen over het verbeteren van het onderwijs binnen de opleiding? Mail naar leiden.onderwijs@lovah.nl.

Activiteitencommissie – Heb je interesse om een activiteit (mede) te organiseren of heb je een leuk idee voor een activiteit? Mail naar leiden.activiteiten@lovah.nl.

Symposiumcommissie – Wil je het volgende symposium organiseren of heb je ideeën over hoe symposium de volgende keer nog interessanter kan worden gemaakt? Mail naar leiden.activiteiten@lovah.nl.