Kies in het menu aan de rechterzijde voor meer informatie over de afdeling

LOVAH AMC

LOVAH AMC bestaat uit een groep betrokken AIOS die activiteiten organiseren en belangen behartigen voor mede-AIOS.

We organiseren workshops, borrels en sportieve activiteiten, bijvoorbeeld een LHK-pubquiz, de kerstborrel en SUP-dag. De belangen van mede-AIOS behartigen we door nauw contact met de opleiding, LOVAH landelijk en WAGRO. Ook werken we nauw samen met LOVAH VUmc.

Volg ons of neem contact op via:
Mail: amc@lovah.nl
Instagram: lovahamc
Facebook: www.facebook.com/lovah.amc

De vergaderingen van LOVAH AMC zijn voor alle AMC AIOS vrij toegankelijk!

Jaarplanning LOVAH AMC

Commissies & Activiteiten

 

AIOS sportdag

In de zomer organiseren we een AIOS sportdag. Er is met het instituut geregeld dat alle AMC AIOS op deze dag niet naar de praktijk/stage hoeven als zij aan de sportdag deelnemen. Dus in plaats van een dag hard ploeteren is dit dé gelegenheid om je mede-AIOS op een ontspannen manier beter te leren kennen. Wij zorgen voor een hapje, drankje, maaltijd en hopelijk heerlijk zonnetje. Afgelopen jaren is onder andere beachvolleybal gespeeld op het strand of heerlijk gezeild over het Markermeer.

Jaaroverstijgend Onderwijs (JOO)

De onderwijscommissie organiseert diverse onderwijsactiviteiten, zoals twee keer per jaar in april en oktober het jaaroverstijgend onderwijs na de LHK-toets.

Borrels

In samenwerking met LOVAH VUmc organiseren we eens in de twee maanden een gezamenlijke borrel. Het is een leuke gelegenheid om weer bij te praten met je mede-AIOS en nieuwe AIOS uit de andere jaren en van het VUmc te leren kennen. Ze vinden plaats op vrijdagavond en zijn de ideale manier om je weekend te beginnen! Hou voor de data je mail, de nieuwsbrief en/of de facebook site in de gaten.