Jaarlijks (behalve in 2020) gaan we met de WES naar de RCGP; het NHG congres van het Verenigd Koninkrijk. 

‘The Royal College of General Practitioners Annual Primary Care Conference’ is het ‘NHG congres’ van het Verenigd Koninkrijk . 

Hier worden jaarlijks de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen en beleidsveranderingen in de eerstelijnszorg in het VK gepresenteerd. 

In 2019 hebben we met 24 aios een supertijd gehad in Liverpool. Dit jaar zal de het congres in Glasgow zijn in februari 2021 

Je vlucht, hotel en het congres worden grotendeels vergoed door de SBOH. We vragen een eigen bijdrage van 100 euro.  

Hou de website en social media in de gaten voor de inschrijvingen voor de RCGP congresreis 2021 (mogelijk online)!

RCGP Conference Liverpool 2021

 

Leuk dat je geïnteresseerd bent om mee te gaan naar het RCGP congres in Liverpool!
Klik hier voor het programma en achtergrond van het congres.

Wanneer: 14 en 15 oktober 2021

Via de WES wordt dit jaar net als afgelopen jaren een bezoek naar het RCGP congres in Liverpool georganiseerd. Dit is de Engelse versie van het NHG congres.

Helaas is de internationale Covid-19 situatie nog niet dermate verbeterd dat we ook daadwerkelijk naar Engeland kunnen afreizen. Momenteel zijn er nog veel reisrestricties en moet een quarantaineplicht worden gehandhaafd. Daarom is besloten om het congres niet fysiek bij te wonen. In plaats daarvan biedt de WES 25 virtuele tickets aan voor Nederlandse aios, zodat het congres wel online bijgewoond kan worden. Hier zijn geen kosten aan verbonden voor de deelnemende aios.

Het plan is afsluitend een sociaal programma te organiseren op Hollandse bodem, al daar niet met fish and chips.

Aanmelden: Stuur voor 15  september een mailtje naar wes.rcgp@gmail.com met daarin je naam, opleidingsjaar en opleidingsinstituut, je telefoonnummer en een korte motivatiebrief van max een half A4.

Er is gelimiteerd plek, dus meld je aan!