Vacature: secretaris landelijk bestuur

Vacature secretaris landelijk bestuur

Voor de periode vanaf eind maart zijn wij op zoek naar een nieuwe secretaris. In juni zal onze huidige secretaris, Martine Alberts, afscheid nemen van het bestuur vanwege het afronden van de opleiding. Om voor een goede overdracht te zorgen zal er sprake zijn van enkele maanden overlap.

 Als secretaris ben je samen met onze secretaresse en ambtelijk secretaris verantwoordelijk voor de meeste organisatorische zaken binnen de Lovah. In deze functie ben je op de hoogte van alles wat er binnen het bestuur speelt en zodoende een spin in het web. Naast de specifieke taken als secretaris is er nog ruimte om dingen op te pakken die jouw interesse hebben.  Als bestuurslid ben je contactpersoon van één of meer van de afdelingen en/of werkgroepen en voor één of meerdere externe partners. Gezamenlijk zorgt dit voor een mooie diverse functie binnen het bestuur.

 Wij zoeken iemand die gestructureerd , accuraat en goed in organiseren. Het is belangrijk om goed overzicht te kunnen houden over alle zaken binnen de vereniging, zodat vragen en opmerkingen bij de juiste personen terechtkomen. We verwachten dat je deze functie minstens één jaar wil vervullen. Het is mogelijk om de opleiding parttime (tot 80%) te volgen, waarbij het salaris door de SBOH wordt aangevuld tot 100%. De opleiding zal hierdoor wat verlengd worden, maar zorgt er wel voor dat je tijd hebt voor de bestuursfunctie.

Heb je interesse in de functie secretaris? Stuur uiterlijk 1 maart jouw sollicitatie naar info@lovah.nl. Wij hopen op de ledenraad van 22 maart een geschikte kandidaat voor te dragen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met secretaris@lovah.nl.

M. Alberts
Terug naar nieuws

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische en functionele cookies.