PR koning(in) gezocht!

Ben jij een teamplayer met een razendsnelle reactiesnelheid? Weet jij in elke situatie de juiste snaar bij je omgeving te raken? Solliciteer dan voor de functie PR!

Functie-inhoud
Je bent verantwoordelijk voor het beheer en content creation van de social media en de nieuwsbrief.
Daarnaast begeleid je de congrescommissie in de organisatie van ons jaarlijks legendarische Lovah congres.  Samen met het bestuur denk je mee over het imago van de Lovah en hoe we dit verder kunnen optimaliseren. Daarnaast werk je samen met de verschillende Lovah werkgroepen, commissies en AIOS om onze events en vereniging zo goed mogelijk te vertegenwoordigen in onze (digitale) maatschappij.

Talenten
- Je bent creatief en flexibel
- Teamplayer pur sang
- Enige kennis van social media en (digitale) communicatie, maar met name leergierig om deze kennis verder te ontwikkelen

Ben jij de persoon die we zoeken om Lovah te laten shinen op instagram en LinkedIn? Stuur ons dan snel je sollicitatiebrief en CV! Via info@lovah.nl kun je je interesse kenbaar maken. Creativiteit wordt uiteraard gewaardeerd.

Wil je eerst meer info voor je een sprong in het diepe waagt? Je kan onze huidige PR bereiken via de socials, per mail/postduif en natuurlijk door te bellen. Immers, een beller is sneller.

N. Kabasaj - Bestuurslid PR
Terug naar nieuws

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische en functionele cookies.