Bestuurslid PR/Communicatie gezocht!

Ben jij communicatief sterk en de verbinder tussen de Lovah en de AIOS? Draag jij de identiteit en boodschap van de Lovah uit naar andere belangrijke partijen? Dan is deze functie wat voor jou! Solliciteer dan nu voor de functie van bestuurslid PR/communicatie!

Functie-inhoud
Samen met het bestuur denk je mee over het imago van de Lovah en hoe we dit verder kunnen optimaliseren. Daarnaast werk je samen met de verschillende Lovah werkgroepen, commissies en AIOS om onze events en vereniging zo goed mogelijk te vertegenwoordigen in onze (digitale) maatschappij. Je denkt mee over communicatie naar AIOS en naar buiten en hebt de verantwoordelijkheid voor het beheer van de social media en de nieuwsbrief. Daarnaast begeleid je de congrescommissie in de organisatie van ons jaarlijkse Lovah congres.  

Talenten
- Je bent communicatief vaardig of wil jezelf graag op dit gebied ontwikkelen
- Je bent creatief en flexibel
- Je bent een teamplayer
- Enige kennis van social media en (digitale) communicatie, maar met name leergierig om deze kennis verder te ontwikkelen.

Ben jij de persoon die we zoeken? Stuur ons dan snel je sollicitatiebrief en CV! Via info@lovah.nl kun je je interesse kenbaar maken. Creativiteit wordt uiteraard gewaardeerd.

Wil je eerst meer info voor je een sprong in het diepe waagt? Je kan onze huidige bestuurslid pr/communicatie bereiken via de socials, per mail/postduif en natuurlijk door te bellen. Immers, een beller is sneller.

N. Kabasaj - Bestuurslid PR
Terug naar nieuws

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische en functionele cookies.