Nieuws

Bestuur

Landelijk bestuur: een greep uit de bezigheden van een bestuurslid

Aan mij de eer om af te trappen met een artikel over wat een landelijk bestuurslid zoal bezighoudt. Er komen op onze website, Instagram en LinkedIn regelmatig updates voorbij, over…

lees meer
CAO

Onderhandelaarsakkoord bereikt voor cao SBOH

Wij zijn blij te mogen vertellen dat de LAD op 31 januari namens de AIOS-verenigingen een onderhandelaarsakkoord bereikte over de cao SBOH. Lees hiervoor ook ons eerdere bericht. Lees het bericht voor meer details.

lees meer
Toekomst

Visie eerstelijnszorg 2030

De visie eerstelijnszorg 2030 van het ministerie van VWS werd gepubliceerd en ondertekend door LHV en NHG. Een mooi en uitdagend streven om met zijn allen naartoe te werken. Lovah leverde een bijdrage aan het commentaar op de visie van LHV en NHG.

lees meer
Anne'sBlog

Dagboek van een HAIO: Meerkeuze verhaal

Anne van Leeuwen, AIOS huisartsgeneeskunde, schrijft in zijn vrije tijd graag satirische, humoristische teksten over de dingen die hij meemaakt als huisarts in opleiding. Tot recent schreef hij ze voor zichzelf, maar zijn eerste reisverslag over de WONCA congresreis werd zo enthousiast ontvangen dat Anne heeft besloten vaker iets van zijn schrijven te delen. Open zeker even het artikel en geniet!

lees meer
LHV

IZA Uitvoeringsakkoord gegevensuitwisseling zorg ondertekend

Elektronische gegevensuitwisseling in de zorg is weer een stap dichterbij. Vandaag ondertekende bestuurslid Guus Jaspar van de LHV samen met Minister Conny Helder en de overige IZA-partijen het Uitvoeringsakkoord gegevensuitwisseling.

lees meer
Vacature

Vacature: secretaris landelijk bestuur

Voor de periode vanaf eind maart zijn wij op zoek naar een nieuwe secretaris. Heb je interesse in deze functie? Stuur uiterlijk 1 maart jouw sollicitatie naar info@lovah.nl.

lees meer

Zelf iets te melden?

We vinden het altijd leuk om een interessant artikel te plaatsen! Of mis je iets anders op de website? Neem gewoon eens contact met ons op over wat de mogelijkheden zijn of stuur meteen een artikel. 

Mail de redactie

"Jeetje! Wat een ongelooflijk overzichtelijke nieuwspagina."

- Aios huisartsgeneeskunde, 2023

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische en functionele cookies.