Nieuws

Sport

Upcoming 9 september: SBOH Stranddag 2023

Jaarlijks is het in september tijd voor feest voor alle aiossen van SBOH. Traditiegetrouw organiseert de Werkgroep Sport de SBOH stranddag. Al jarenlang in ijzersterke samenwerking met strandclub Copacabana: zon, zee, beach volleybal, barbecue, borrel en feest! Van SBOH, door WGS, voor jou!

lees meer
Vacature

Nieuwe penningmeester gezocht

Het landelijk bestuur is op zoek naar een nieuwe penningmeester. Ben jij ons nieuw bestuurslid welke financieel de touwtjes in handen heeft?

lees meer
Lovah

Nieuwe meerjarenbeleidsplan vastgesteld

Afgelopen half jaar hebben het landelijke bestuur, de afdelingen en de werkgroepen gezamenlijk nagedacht over de doelen voor komende jaren. De huidige aios zijn de huisartsen van morgen en het is belangrijk dat wij meedenken over onze opleiding en de toekomst van de zorg. We hebben onze missie en visie aangescherpt en nieuwe doelen gesteld voor de periode 2023 tot en met 2026.

lees meer
CAO

Uitkomsten beloningsonderzoek CAO

Op 4 juli zijn de officiële resultaten van het vergelijkingsonderzoek naar primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden onder alle artsen in opleiding tot geneeskundig specialist (aios) en artsen niet in opleiding tot geneeskundig specialist (anios) gepresenteerd. Doel van dit onderzoek was verschillen in primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden te onderzoeken tussen alle verschillende arts-assistenten (aios binnen de SBOH, ziekenhuis, GGZ, UMC en anios). Lees hier meer.

lees meer
Anne'sBlog

Dagboek van een HAIO: Meisjes met boekjes

Anne van Leeuwen, AIOS huisartsgeneeskunde, schrijft in zijn vrije tijd graag satirische, humoristische teksten over de dingen die hij meemaakt als huisarts in opleiding. Tot recent schreef hij ze voor zichzelf, maar zijn eerste reisverslag over de WONCA congresreis werd zo enthousiast ontvangen dat Anne heeft besloten vaker iets van zijn schrijven te delen. Open zeker even het artikel en geniet!

lees meer
Anne'sBlog

Dagboek van een HAIO: WONCA reisverslag

Anne van Leeuwen, AIOS huisartsgeneeskunde, schrijft in zijn vrije tijd graag satirische stukken over de dingen die hij meemaakt in de praktijk. Tot op heden schreef hij ze voor zichzelf, maar nu heeft hij aan de hand van de WONCA congresreis dit satirische reisverslag geschreven. Knap gedaan Anne!

lees meer

Zelf iets te melden?

We vinden het altijd leuk om een interessant artikel te plaatsen! Of mis je iets anders op de website? Neem gewoon eens contact met ons op over wat de mogelijkheden zijn of stuur meteen een artikel. 

Mail de redactie

"Jeetje! Wat een ongelooflijk overzichtelijke nieuwspagina."

- Aios huisartsgeneeskunde, 2023

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische en functionele cookies.