Ties Janssen

In mei 2017 heb ik mijn opleiding geneeskunde afgerond en heb ik gewerkt in verschillende ziekenhuizen als ANIOS chirurgie. In oktober 2021 ben ik gepromoveerd aan het LUMC met als onderwerp (preventie van) postoperatief delier door middel van prehabilitatie bij oudere chirurgische patiënten. Na een uitstapje naar het bedrijfsleven (Quin B.V.) en als ANIOS op een huisartspraktijk te hebben gewerkt, ben ik sinds september 2022 in opleiding tot huisarts in Rotterdam.

Sinds november 2022 maak ik ook onderdeel uit van het landelijke bestuur van de Lovah als algemeen bestuurslid. Dankzij deze functie ben ik op de hoogte en kan ik meedenken over verschillende belangrijke onderwerpen en kan ik mijn medebestuursleden ondersteunen waar nodig. In deze rol heb ik enkele specifieke taken op mij genomen, waar het ondersteunen van Nejra met de invulling en ontwikkeling van deze website (in samenwerking met Ratio Design) en op sociale media een voorbeeld van is.  Daarnaast heb ik met een kritische blik kunnen meewerken aan ons nieuwe meerjarenbeleidsplan, het verslag van de aios-enquête en het manifest ‘de huisarts van morgen’, waaraan Astrid hard heeft gewerkt. Binnenkort zal ook een begin worden gemaakt met de voorbereidingen van het Lovah lustrum, wat in 2025 zal plaatsvinden. Daarnaast vertegenwoordig ik het landelijke bestuur in de werkgroep Sport en ben ik mede contactpersoon van de LHV.

In mijn vrije tijd hockey, tennis en boks ik graag en ben groot fan van (bord)spellen. Ik ga graag op reis, vind het leuk om te koken en steek graag mijn handen uit de mouwen voor verbouwing en klussen in huis en tuin.

Ik ben altijd laagdrempelig bereikbaar. Stuur me een mailtje op t.janssen@lovah.nl of spreek me aan als je me ziet!

 

Email: t.janssen@lovah.nl

Terug naar bestuur

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische en functionele cookies.