Ties Janssen

In mei 2017 heb ik mijn opleiding geneeskunde afgerond en heb ik gewerkt in verschillende ziekenhuizen als ANIOS chirurgie. In oktober 2021 ben ik gepromoveerd aan het LUMC met als onderwerp (preventie van) postoperatief delier door middel van prehabilitatie bij oudere chirurgische patiënten. Na een uitstapje naar het bedrijfsleven (Quin B.V.) en als ANIOS op een huisartspraktijk te hebben gewerkt, ben ik sinds september 2022 in opleiding tot huisarts in Rotterdam.

Sinds november 2022 maak ik ook onderdeel uit van het landelijke bestuur van de Lovah; aanvankelijk als algemeen bestuurslid en sinds september 2023 als voorzitter. Ik ben op de hoogte van zaken die spelen, denk mee over belangrijke onderwerpen, en kan mijn medebestuursleden ondersteunen waar nodig. In deze rol heb ik enkele specifieke taken op mij genomen, waarbij ik het landelijk bestuur vertegenwoordig bij partijen als het ministerie van VWS, de LHV, de SBOH en Huisartsopleiding Nederland. Daarnaast heb ik me tot nu toe bezig gehouden met grotere projecten als de ontwikkeling van de website en het uitwerken van de Lovah ledenenquête. Binnenkort zal ook een begin worden gemaakt met de voorbereidingen van het Lovah lustrum, wat in 2025 zal plaatsvinden. Daarnaast vertegenwoordig ik het landelijke bestuur in de werkgroep Sport.

In mijn vrije tijd hockey, tennis en boks ik graag en ben groot fan van (bord)spellen. Ik ga graag op reis, vind het leuk om te koken en steek graag mijn handen uit de mouwen voor verbouwing en klussen in huis en tuin.

Ik ben altijd laagdrempelig bereikbaar. Stuur me een mailtje op t.janssen@lovah.nl of spreek me aan als je me ziet!

 

Email: voorzitter@lovah.nl

Terug naar bestuur

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische en functionele cookies.