Nadia van de Woestijne

Sinds maart 2022 ben ik in opleiding tot huisarts in de pilot Zeeland vanuit het Erasmus MC. 

Ik ben een geboren en getogen Zeeuws-Vlaming maar ik ben voor de studie geneeskunde naar Rotterdam verhuisd en ondertussen voel ik me dan ook aardig een Rotterdammer. Momenteel probeer ik het beste van deze twee werelden te combineren.

Als ik niet in de spreekkamer te vinden ben kan je mij spotten in of op het water, ik zwem, ik heb waterpolo gespeeld en ik ben aan het leren golfsurfen. 

Ik ben een enthousiaste en positief ingestelde aios en ik vind het leuk om naast de opleiding op een andere manier actief betrokken te zijn bij het huisartsenvak en de uitdagingen die in de toekomst voor ons liggen. 
Om onder andere die reden ben ik actief geworden binnen de Lovah, eerst als secretaris van de Lovah Rotterdam en sinds februari 2024 als bestuurslid sponsoring bij Lovah landelijk.

Als bestuurslid sponsoring ben ik natuurlijk verantwoordelijk voor het binnen halen van sponsorgelden en het onderhouden van de contacten met onze sponsoren. Daarnaast coördineer ik onder andere de instrumentenmarkten, de LHK Pubquiz en de anticonceptie workshops. Ook ben ik het aanspreekpunt voor een aantal van onze partnerorganisaties en afdelingen. 

Je kan mij laagdrempelig bereiken op sponsoring@lovah.nl of spreek me aan als je me ziet! 

Terug naar bestuur

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische en functionele cookies.