Mitchel Dijkhof

In september 2020 ronde ik de opleiding geneeskunde in Rotterdam af. Waarna ik heb gewerkt als ANIOS en voorzitter van de ondernemingsraad  bij Huisartsenposten Rijnmond BV. Naast het werk bij de huisartsenpost werkte ik ook parttime als anios in een dagpraktijk en als duikerarts.  Sinds september 2022 ben in opleiding tot huisarts in Rotterdam en in februari 2023 ben ik vicevoorzitter geworden van Lovah Landelijk.

Als vicevoorzitter neem in afwezigheid van de voorzitter zijn taken waar en verder ondersteun ik de voorzitter in deze taken. 

Naast mijn rol als vicevoorzitter houd ik mij bezig met de hernieuwde werkgroep Politiek en Maatschappij, Werkgroep Congres en zal ik met algemeen bestuurslid Ties Janssen binnenkort de werkgroep Lustrum gaan starten. Naast de werkgroepen houd ik mij nog bezig met een aantal gremia, zo heb ik een zetel in de kamer huisartsen van het Capaciteitsorgaan, waarnaast ik nog contact onderhoud met KNMG, LHV, de aiosverenegingen, De Geneeskundestudent en het ministerie van VWS. 

 

Email: vicevoorzitter@lovah.nl

Terug naar bestuur

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische en functionele cookies.