Michelle Verheijden

Leuk dat je een bezoek brengt aan de LOVAH-website! Mijn naam is Michelle Verheijden en ik ben AIOS in Maastricht. Sinds april 2024 ben ik actief binnen de LOVAH als landelijk bestuurslid Onderwijs. Samen met Esther Wittermans, mede-bestuurslid Onderwijs, hoop ik mij in te zetten voor een persoonsgerichte opleiding, in lijn met wensen van ons als AIOS en het nieuwe Landelijk Opleidingsplan. 


Onderwijs maakt mij enthousiast en is voor mij meer dan alleen een vak; het is een dynamisch proces van onderwijzen, ontwikkelen en verbeteren. Met mijn ervaring in verschillende onderwijsrollen en als regionaal bestuurslid onderwijs bij LOVAH Maastricht, hoop ik bij te kunnen dragen aan het creeëren van een gezamenlijk draagvlak voor verschillende dossiers, zoals Veilig Opleiden en docentprofessionalisering, in samenwerking met diverse instanties en instituten. 

 

Ik hoop als bestuurslid te kunnen verbinden om zo een brug te slaan tussen theorie en praktijk. Om dit te kunnen bereiken denk ik dat het essentieel is om de lijntjes tussen de regionale en landelijke LOVAH's zo kort mogelijk te houden. Juist van en met elkaar leren en doen maakt onsze positie als AIOS sterker. Dit kan ik niet alleen en daar heb ik jouw hulp bij nodig! Mocht je ideeën hebben, loop je ergens tegenaan als AIOS, en/of wil je graag meedenken? Dan ontmoet ik jou graag:) Bijvoorbeeld, onder het genot van een kopje koffie met iets lekkers (favoriete vlaai is kruimelpudding of een heerlijke Bossche bol) of een borreltje. 

 

Een persoonlijke noot: in mijn vrije tijd ben ik graag actief bezig en haal ik plezier uit hockeyen, wielrennen en tennissen. Daarnaast geniet ik ervan om samen met familie en vrienden op een terrasje te zitten, te eten en spelletjesavonden te organiseren. Sindskort ben ik met mijn vriend verhuisd naar Eindhoven. Ik kijk ernaar uit om leuke plekjes, restaurants en musea in onze nieuwe woonplaats te ontdekken. 

 

Neem contact op!

E-mail: bestuurslidonderwijs@lovah.nl

Terug naar bestuur

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische en functionele cookies.