Martine Alberts

Sinds eind september 2023 ben ik secretaris in het landelijk bestuur van de Lovah. Dit betekent dat ik verantwoordelijk ben voor het organiseren van verschillende praktische zaken, zoals de landelijke ledenraad, beheren van de jaaragenda en bewaken van afspraken voortkomend uit de statuten. Vanuit mijn functie werk ik veel samen met onze secretariële ondersteuning, Marjolijn Rustemeijer, en ambtelijk secretaris, Brechje Mols.

Vanuit het landelijke bestuur ben ik lid van de verenigingsraad van het NHG, heb ik contact met onze zusterverenigingen (VASON, VAAVG, LOSGIO & DJS) en heb ik de RGS & CGS, evenals de Raad van Advies van de Lovah, in mijn portefeuille. 

De opleiding tot huisarts volg ik sinds september 2021 in Nijmegen, waar ik ook woonachtig ben. Vanaf de start van mijn opleiding ben ik actief geweest bij Lovah Nijmegen als commissaris PR en als lid van de LHK-symposium commissie. Ik vind het dan ook belangrijk en haal er plezier uit om met aios, en vooral in het belang van aios, samen te werken als het gaat om de toekomst van ons vak. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten om te wandelen of hard te lopen, of vermaak ik me met vrienden en familie tijdens een etentje of een activiteit zoals escaperoom.

Ik ben graag laagdrempelig benaderbaar. Mochten er vragen zijn over bijvoorbeeld mijn portefeuille, of iets anders, stuur me gerust een mail via secretaris@lovah.nl.

Terug naar bestuur

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische en functionele cookies.