Astrid Drijkoningen

Sinds januari 2022 ben ik secretaris in het landelijk bestuur van de Lovah. Als secretaris regel ik veel praktische zaken voor de Lovah als vereniging, zoals onder andere de 2-maandelijkse landelijke ledenraad. Ik overleg regelmatig met onze secretariële ondersteuning, Marjolijn Rustemeijer, en ambtelijk secretaris, Brechje Mols. Afgelopen periode ben ik bezig geweest met het opstellen van een manifest over de toekomst van de zorg, het uitwerken van de enquête die vorig jaar is ingezet en het opstellen van een meerjarenplan voor de Lovah. Daarnaast ben ik contactpersoon voor de LHV, lid van de verenigingsraad van het NHG, overleg ik met onze zusterverenigingen (VASON, VAAVG, LOSGIO en DJS) en ben ik contactpersoon van de KNMG, RGS en CGS.

Ik ben 3e-jaars aios in Utrecht. In november 2023 zal ik mijn opleiding afronden en komt mijn bestuursfunctie vrij. In mijn vrije tijd ben ik graag lekker buiten en ga ik wandelen. Ik tennis graag, op lekker laag niveau, en speel piano. 

Als er vragen zijn over zaken in mijn portefeuille of je even niet weet bij wie je moet zijn, mail mij gerust op secretaris@lovah.nl

 

Email: secretaris@lovah.nl

Terug naar bestuur

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische en functionele cookies.