Astrid Drijkoningen

Sinds januari 2022 ben ik bestuurslid bij de Lovah. Tot oktober 2023 was ik de secretaris van het bestuur. Terwijl het einde van mijn opleiding in zicht kwam en we al een opvolger hadden gevonden, kwam ik ziek thuis te zitten. Mijn opleiding en bestuurstijd zijn daardoor verlengd. Ik zal de resterende tijd in het bestuur algemeen bestuurslid zijn. Gedurende mijn bestuurstijd ben ik bezig geweest met het opstellen van een manifest over de toekomst van de zorg, de enquête over Lovah leden en het opstellen van een meerjarenbeleidsplan. Momenteel ben ik bezig om de resultaten van de enquête te verspreiden en te bespreken met onze partners. Binnenkort organiseer ik het actieve ledendiner. Ondertussen zullen de voorbereidingen voor een nieuwe enquête starten. Ook onderhoud ik contact met de LHV. 

Ik ben 3e jaars aios in Utrecht en woon ook in Utrecht samen met mijn vriend. In mijn vrije tijd ben ik graag lekker buiten en ga ik wandelen. Ik tennis graag en speel piano. 

Als er vragen zijn over zaken in mijn portefeuille of je even niet weet bij wie je moet zijn, mail mij gerust op algemeenbestuurslid@lovah.nl

 

Terug naar bestuur

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische en functionele cookies.