Ledenraad

 

Ledenraad2016okt

 

Iedere tweede vrijdag van de maand komt de LOVAH ledenraad bijeen in Utrecht, meestal in de Schola Medica. Voor de data kun je onze agenda raadplegen.

 

De ledenraadvergadering begint om 14.00 uur en duurt doorgaans tot 17.00 uur met aansluitend een borrel op locatie. Naast het landelijk bestuur zijn aios van alle verschillende afdelingen en werkgroepen aanwezig. Regelmatig komt er ook een interessante spreker langs.

De ledenraad is toegankelijk voor alle aios! Je hoeft je niet van tevoren aan te melden. Stemmen kunnen alleen uitgebracht worden door een door een afdeling afgevaardigde aios. Een keer per 2-3 maanden vindt voorafgaand aan de ledenraad het voorzittersoverleg plaats van 13.00 tot 13.45 uur. Hieraan nemen alle afdelingsvoorzitters deel.

 

Voor het inbrengen van stukken, presentaties en het maken van de actiepuntenlijst en notulen zijn formats gemaakt. Hiervoor kun je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Mail een vergadervoorlegger en/of presentatie uiterlijk 10 dagen voor de betreffende ledenraad.

Laatst gewijzigd: 30 juli 2019