Yvet Benthem - Voorzitter

mail icon  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

  MGM0093 

 

Mijn naam is Yvet Benthem en vanaf april 2017 ben ik de landelijke voorzitter van LOVAH. Na mijn studie heb ik gewerkt in de kindergeneeskunde en op de spoedeisende hulp en ben ik in september 2016 begonnen aan de huisartsopleiding (Radboud Universiteit dependance Eindhoven). Ik heb me daar direct aangesloten bij LOVAH Eindhoven waar ik de functie van penningmeester mocht vervullen.

 

Toen ik de kans kreeg om de landelijke voorzitter te kunnen worden heb ik deze met beide handen aangegrepen. Naar mijn mening een prachtige positie waar je de verbinder bent tussen de LOVAH, alle aios en de vele organisaties rondom de huisartsopleiding. Ik wil dan ook samen met jullie de LOVAH nog meer vooruit helpen. Tijdens mijn geneeskundeopleiding heb ik een aantal onderzoeken opgezet en uitgevoerd op het gebied van onderwijs en ik wil graag deze kennis gebruiken om de huisartsopleiding nog beter te maken dan dat deze nu al is.

 

De LOVAH is een ongelooflijk professionele organisatie die zich inzet voor beter onderwijs maar ook voor de gezelligheid naast de opleiding. Graag wil ik de LOVAH nog meer laten leven onder alle aios, en dat doen we met z’n allen. Voor ideeën kunnen jullie altijd mailen.

Laatst gewijzigd: 5 juni 2018