Robert van Kleef - Onderwijs

Robert

 

Mijn naam is Robert van Kleef en ik ben in maart 2019 begonnen als AIOS Huisartsgeneeskunde in Zwolle. Al snel ben ik betrokken geraakt bij het werk van de LOVAH en sinds kort ben ik met veel plezier landelijk bestuurslid. Ik ben onder andere aanspreekpunt voor de afdelingen Zwolle en Groningen en zit regelmatig met de Huisartsopleiding Nederland om tafel.

 

Binnen het bestuur ligt mijn focus vooral op onderwijs. Ik vind het belangrijk dat de AIOS zijn eigen onderwijs mede vorm kan geven en als volwaardig gesprekspartner wordt gezien bij de ontwikkeling van onderwijs. In mijn vorige leven als militair arts heb ik veel ervaring opgedaan met het geven, organiseren en ontwikkelen van medisch onderwijs. Hierbij heb ik ervaren hoe leuk het is om het onderwijs van de andere kant te bezien. Met deze ervaring in mijn achterhoofd hoop ik ook wat te kunnen betekenen voor de onderwijsomgeving van de AIOS.

 

Heb jij ook goede ideeën voor de huisartsopleiding, de LOVAH of het landelijk bestuur? Mail me vooral op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., want samen maken we de opleiding!

Laatst gewijzigd: 21 juni 2019