Bastiaan van Nieuwenhuizen

mail icon  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

2017 11 Bastiaan

 

Mijn naam is Bastiaan van Nieuwenhuizen en sinds september 2016 aios, verbonden aan het AMC. De huisarts staat midden in de maatschappij en het werk neemt je mee naar buiten de spreekkamer. Dit aspect is wat mij zo aantrekt aan het vak.
In september ben ik begonnen als bestuurslid van het landelijk bestuur. Het is grote uitdaging die ik enthousiast aanga.
Als bestuurslid houd ik mij bezig met de maatschappelijke positie van aios en de LOVAH. Hiervoor voer ik gesprekken met NHG, LHV en bijvoorbeeld “Het Roer Moet Om”. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat nu en in de toekomst de huisarts kan doen waar hij goed in is: persoonlijke zorg leveren aan mensen.
Ook houd ik mij in het bestuur bezig met het laten aansluiten van de activiteiten van de LOVAH met de behoefte van de aios. Er dus voor zorgen dat alle aios uit de LOVAH kunnen halen waar zij wat aan hebben. Mocht je nog vragen, opmerkingen of tips hebben. Mail mij op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Laatst gewijzigd: 22 januari 2018