Bart Duineveld - webmaster

mail icon Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

2017 11 Bart 

 

Mijn naam is Bart Duineveld. Ik ben sinds maart 2016 in opleiding in Amsterdam. Sinds mei 2017 ben ik webmaster bij de LOVAH. Daarvoor was ik actief binnen de lokale LOVAH-AMC.

 

De functie ‘webmaster’ is terug van weggeweest. De secretaris en het bestuurslid PR hebben deze taak lange tijd op zich genomen, door lokale webmasters te ondersteunen en het toevoegen van mogelijkheden. Mijn plannen zijn de website nog verder te verbeteren op verschillende fronten. Ik ben al bezig met een veiligheidsslag, en in de toekomst ga ik de gebruiksvriendelijkheid grondig verbeteren. Binnenkort zal een geheel nieuwe website voor het congres worden gepubliceerd.

 

Daarnaast zal ik me bezig gaan houden met landelijke onderwerpen. Een speerpunt is verbetering van het landelijke e-portfolio, wat alle huisartsen in opleiding moeten gebruiken maar waar veel collega's tegenaan lopen. Daarnaast ben ik adviseur bij de NHG-adviesraad, onderdeel van NHG werkgroep ADEPD en aanspreekpunt voor platform medisch leiderschap. Binnen de LOVAH ben ik aanspreekpunt voor de afdeling AMC en werkgroep wetenschap.

Laatst gewijzigd: 28 december 2017