Bart Kooiman - ambtelijk secretaris

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

LINK Fotografie 12

 

Hoi, mijn naam is Bart Kooiman en ik ben de ambtelijk secretaris van de LOVAH. Vanuit die functie organiseer ik de vergaderingen van het landelijk bestuur en de ledenraad. De energie en de professionele aanpak van de LOVAH maken dat ik met veel plezier naar mijn werk fiets. Gezien de vele bestuurswisselingen hoop ik een stukje continuïteit te kunnen bieden. Inhoudelijk probeer ik bij te dragen, vanuit mijn ervaring als programmasecretaris bij ZonMw – de landelijke financier van zorgonderzoek. Daar ondersteunde ik onder andere het onderzoeksprogramma Alledaagse Ziekten, waarin veelal de opleidingen huisartsgeneeskunde het onderzoek uitvoerden. Het werk voor de LOVAH combineer ik met het ambtelijk secretarisschap voor VASON – de vereniging voor aios Ouderengeneeskunde – en met mijn rol als beleidsmedewerker bij de SBOH, waar ik diverse beleids- en PR-matige werkzaamheden in mijn pakket heb.

 

Ik ben opgegroeid in Amsterdam-West, heb een studie gezondheidswetenschappen afgerond aan de VU en maak deel uit van een klein theatergezelschap. Ik woon in De Meern met mijn vrouw, bijna drie kinderen en een kat.

 

Vragen? Mail me gerust: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Laatst gewijzigd: 30 oktober 2018