Huidige vacatures

Op deze pagina vind je de huidige vacatures binnen de landelijke LOVAH. Belangrijk: mocht je interesse hebben in een bijv een werkgroep die niet in de lijst vacatures is opgenomen, schroom niet om contact met de werkgroep zelf op te nemen. Er is altijd ruimte voor meer enthousiaste aios!

Voor informatie over eventuele vacatures binnen je eigen regionale afdeling kun je het beste contact opnemen met de afdeling zelf.

 

Vacatures bestuur

Een functie binnen het bestuur van de LOVAH geeft een enorme verrijking aan de huisartsenopleiding. Naast inhoudelijk bezig zijn met je vak krijg je de mogelijkheid om veel bestuurservaring op te doen. Als bestuurslid bij de LOVAH zit je aan tafel met iedereen die het in huisartsenland voor het zeggen heeft en die invloed uitoefent op jou opleiding. Hierdoor weet je wat er speelt en hoe de verhoudingen zijn tussen en binnen de verschillende organisaties. De LOVAH is heel flexibel dus als bestuurslid kun je zelf bepalen wat jij belangrijk vindt om op te pakken binnen de vereniging.

 

Op dit moment zijn er geen vacatures voor het bestuur. 

 

Vacatures werkgroepen

Werkgroep Congres 2019

Lijkt het jou gaaf om samen met een enthousiaste groep aios en professionele ondersteuning het volgende LOVAH congres te organiseren? Heb je interesse voor een plek in de congres commissie '19? Stuur dan alvast een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De commissie zit vaak snel vol dus wees er optijd bij! Meer weten: De congrescommissie biedt een unieke kans om in één jaar tijd een serieus en groot project van 'kop tot staart' neer te zetten in samenwerking met aios uit verschillende opleidingsregio's. Afhankelijk van de periode vergader je 1-1½ keer per maand met een groep van ca 12-15 aios onder begeleiding van een professioneel evenementen bureau. Dat biedt naast ontwikkeling van organisatiekwaliteiten legio mogelijkheden om leuke contacten te leggen met gelijkgestemde aios. Tot op het congres!

 

Werkgroep Magazine (voorheen Werkgroep Bulletin)

De Werkgroep Magazine zoekt versterking. 2 keer per jaar wordt een magazine uitgebracht met uiteenlopende artikelen (van verdiepende artikelen tot leuke acties, columns en verslagen van buitenlandreizen). Vergaderen vraagt doorgaans weinig inspanning, dit gebeurt namelijk via skype. Twee keer per jaar komt de werkgroep bijeen voor een vergadering onder het genot van een etentje.

Vind jij het leuk om contacten te onderhouden met auteurs, mee te denken over thema en artikelen of het redigeren van artikelen? Zelf schrijven mag, maar is geen must! Raadpleeg hier de functieomschrijving. Bij interesse of vragen kun je contact opnemen met de werkgroep door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Werkgroep Wetenschap

De LOVAH Werkgroep Wetenschap is er voor alle AIOS met interesse in wetenschap! De werkgroep organiseert o.a. jaarlijks de LOVAH Wetenschapsdag en AIOTHO-dag en beoordeelt inzendingen voor LOVAH wetenschapsprijzen (de SBOH academiseringsprijs  en de Prof. Huygenprijs). En er is meer! De werkgroep werkt momenteel diverse plannen uit om de AIOS met wetenschappelijke ideeën of ambities te stimuleren. Onder andere door het creëren van boeiende wetenschapsstages (bijv. bij het NHG) of individuele vergoedingen voor wetenschappelijke activiteiten. Tot slot vormen de AIOTHO’s in de werkgroep het “AIOTHO-bestuur”: het platform voor het samenbrengen van AIOTHO’s en het behartigen van AIOTHO-belangen.

 

Per september 2017 komen er 2 vacatures vrij: secretaris en algemeen lid. Ben jij een AIOS die het leuk vindt om met wetenschap bezig te zijn en die dit ook voor andere AIOS mogelijk wil maken? Of ben jij een AIOTHO die het belangrijk vindt om AIOTHO-belangen te behartigen en die reguliere AIOS ook wil laten ervaren hoe leuk wetenschap is? Dan zoeken we jou!

 

Raadpleeg hier de functieomschrijving. Voor meer informatie mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Werkgroep politiek en maatschappij (WPM)

De Werkgroep Politiek & Maatschappij (WPM) heeft een vacature voor LOVAH leden! De werkgroep bestaat op een 6-8-tal LOVAH leden. Wij houden ons bezig met overkoepelende huisartsen thema's die ons werk in de praktijk raken: bijvoorbeeld drukte bij de huisartsenpost, strengere medische aansprakelijkheid, toenemend zorgconsumentisme, de toekomst van de huisartsenzorg en zo nog meer. Wat wij doen? Wij organiseren het debat op het LOVAH congres. We overleggen namens LOVAH met verschillende gremia onder andere LHV(-ledenraad) en Werkgroep Zorg 2025. We nodigen mensen uit om met ons de discussie aan te gaan en schrijven artikelen in het magazine. De werkgroep vergadert eens per 4-6 weken. Geinteresseerd? Eerdere ervaring is niet vereist, slechts inzet en affiniteit. Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

Laatst gewijzigd: 26 november 2017