Huidige vacatures

Op deze pagina vind je de huidige vacatures binnen de landelijke LOVAH. Belangrijk: mocht je interesse hebben in een bijv een werkgroep die niet in de lijst vacatures is opgenomen, schroom niet om contact met de werkgroep zelf op te nemen. Er is altijd ruimte voor meer enthousiaste aios!

Voor informatie over eventuele vacatures binnen je eigen regionale afdeling kun je het beste contact opnemen met de afdeling zelf.

 

Vacatures bestuur

Een functie binnen het bestuur van de LOVAH geeft een enorme verrijking aan de huisartsenopleiding. Naast inhoudelijk bezig zijn met je vak krijg je de mogelijkheid om veel bestuurservaring op te doen. Als bestuurslid bij de LOVAH zit je aan tafel met iedereen die het in huisartsenland voor het zeggen heeft en die invloed uitoefent op jou opleiding. Hierdoor weet je wat er speelt en hoe de verhoudingen zijn tussen en binnen de verschillende organisaties. De LOVAH is heel flexibel dus als bestuurslid kun je zelf bepalen wat jij belangrijk vindt om op te pakken binnen de vereniging.

 

Penningmeester (per januari 2018)

Per januari 2018 zoekt de LOVAH een nieuwe penningmeester. Als penningmeester beheer je de LOVAH rekening en overzie je de geldstromen van de werkgroepen en afdelingen. Je draagt verantwoordelijkheid voor het financiële beheer van de werkgroepen, de afdelingen en het landelijk bestuur en je bent financieel aanspreekpunt, voor zowel in- als externen. Raadpleeg hier de functieomschrijving voor het volledige profiel. Voor een goede overdracht is het prettig als je per oktober beschikbaar bent. Vanaf dat moment treed je als algemeen bestuurslid toe tot het bestuur. Per januari 2018 neem je vervolgens de penningmeesterfunctie op je. 

Sollicitatiebrief en CV kunnen tot en met vrijdag 20 oktober a.s. worden toegezonden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geschikte kandidaten zullen vrijdag 10 november aan de ledenraad worden voorgedragen.

 

Secretaris (per februari 2018)

Als secretaris ben je doorgaans het eerste aanspreekpunt voor in- en externen. Je draagt zorg voor een correcte afhandeling van in- en uitgaande post, archiveert relevante stukken en beheert de Dropbox, in samenwerking met de webmaster. Het secretariaat wordt ondersteund door een ambtelijk secretaris. In secretariële taken vullen jullie elkaar aan. Raadpleeg de functieomschrijving voor meer informatie. Voor een goede overdracht is het prettig als je per oktober/november beschikbaar bent. Vanaf dat moment treed je als algemeen bestuurslid toe tot het bestuur. Per februari 2018 neem je vervolgens de functie van secretaris op je.

Sollicitatiebrief en CV kunnen tot en met vrijdag 20 oktober a.s. worden toegezonden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Geschikte kandidaten zullen vrijdag 10 november aan de ledenraad worden voorgedragen.

 

Vacatures werkgroepen

Werkgroep Europese Samenwerking (WES)

De WES is op zoek naar twee nieuwe leden voor functies tropensymposium en algemeen lid. Raadpleeg hier de functieomschrijving. Voor meer informatie kan je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De deadline voor solliciteren is 16 juli. 

 

Werkgroep Magazine (voorheen Werkgroep Bulletin)

De Werkgroep Magazine zoekt versterking. 2 keer per jaar wordt een magazine uitgebracht met uiteenlopende artikelen (van verdiepende artikelen tot leuke acties, columns en verslagen van buitenlandreizen). Vergaderen vraagt doorgaans weinig inspanning, dit gebeurt namelijk via skype. Twee keer per jaar komt de werkgroep bijeen voor een vergadering onder het genot van een etentje.

Vind jij het leuk om contacten te onderhouden met auteurs, mee te denken over thema en artikelen of het redigeren van artikelen? Zelf schrijven mag, maar is geen must! Raadpleeg hier de functieomschrijving. Bij interesse of vragen kun je contact opnemen met de werkgroep door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Werkgroep Politiek en Maatschappij (WPM)

De WPM zoekt een nieuw enthousiast lid! De vacature is beschikbaar per april. Raadpleeg hier de functieomschrijving.

Voor meer informatie, mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Werkgroep Wetenschap

De LOVAH Werkgroep Wetenschap is er voor alle AIOS met interesse in wetenschap! De werkgroep organiseert o.a. jaarlijks de LOVAH Wetenschapsdag en AIOTHO-dag en beoordeelt inzendingen voor LOVAH wetenschapsprijzen (de SBOH academiseringsprijs  en de Prof. Huygenprijs). En er is meer! De werkgroep werkt momenteel diverse plannen uit om de AIOS met wetenschappelijke ideeën of ambities te stimuleren. Onder andere door het creëren van boeiende wetenschapsstages (bijv. bij het NHG) of individuele vergoedingen voor wetenschappelijke activiteiten. Tot slot vormen de AIOTHO’s in de werkgroep het “AIOTHO-bestuur”: het platform voor het samenbrengen van AIOTHO’s en het behartigen van AIOTHO-belangen.

 

Per september 2017 komen er 2 vacatures vrij: secretaris en algemeen lid. Ben jij een AIOS die het leuk vindt om met wetenschap bezig te zijn en die dit ook voor andere AIOS mogelijk wil maken? Of ben jij een AIOTHO die het belangrijk vindt om AIOTHO-belangen te behartigen en die reguliere AIOS ook wil laten ervaren hoe leuk wetenschap is? Dan zoeken we jou!

 

Raadpleeg hier de functieomschrijving. Voor meer informatie mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Overige vacatures

Vacature Bestuur Werkgroep Zorg 2025

Wil je meedenken over de toekomst van de zorg en innovatie in de zorg? Dat kan! De Werkgroep zorg 2025 is een samenwerkingsverband van o.a. de LOVAH en De Jonge Specialist en bestaat uit jonge artsen en apothekers van allerlei achtergronden. Er zijn inmiddels drie visiedocumenten geschreven (zie www.wz2025.nl), waarbij de laatste ging over alle ontwikkelingen op het gebied van eHealth en de implementatie daarvan door zorgverleners en patiënten. Ook voor ons als toekomstig huisartsen dus erg interessant en relevant! 

Het komende jaar draait vooral om het uitdragen van onze visie en er is plek in de werkgroep voor een nieuwe huisarts in opleiding. Afhankelijk van je interesses zijn er verschillende mogelijkheden. Heb jij affiniteit met PR, ligt het voorzitterschap je en/of wil je om de tafel met de ambtenaren van VWS? Dan is dit wat voor jou! 

Ben je geïnteresseerd en/of wil je een vergadering bijwonen stuur dan een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We vergaderen 1x per maand in Utrecht en tussendoor zijn er bijeenkomsten en congressen waar we voor worden uitgenodigd, maar dit zijn geen verplichtingen.

 

Laatst gewijzigd: 16 oktober 2017