Wonca Dublin '24

In 2024 zal het 29e Europese WONCA-congres plaatsvinden in Dublin van 25 t/m 28 september. Het thema van het congres is “The changing nature of family medicine”.

Jaarlijks vindt er een Europees congres van de WONCA plaats. WONCA is een acroniem voor World Organisation of National Colleges, Academies and Academic associations of General Practitioners/Family Physicians, ook wel ‘World Organisation of Family Doctors’ genoemd. De WONCA is een organisatie die zich hard maakt voor academische aspecten van de huisartsgeneeskunde. Haar doel is bevordering van de gezondheid van mensen over de hele wereld door ondersteunen en ontwikkelen van een hoge standaard van zorg in de huisartsgeneeskunde.

De Werkgroep Europese Samenwerking organiseert jaarlijks een congresreis voor Nederlandse aios naar het Europese WONCA-congres.

Op de website van het congres vind je meer informatie. 

Wil jij mee op congresreis naar Dublin?

De SBOH vergoedt deze congresreis voor aios. Hierbij geldt een eigen bijdrage van €100. De Werkgroep Europese Samenwerking zorgt tijdens het congres voor de Nederlandse aios voor de reis naar het congres, verblijf tijdens de congresdagen en voor een spetterend sociaal programma. Er kunnen ongeveer 50 AIOS mee op de reis.

Voorafgaand aan het WONCA congres organiseert het WONCA-comité meestal voor aios en jonge huisartsen (European Young Family Doctors Movement) een tweedaagse pre-conference. Meer informatie hierover volgt nog.

Wil je mee naar het congres? Meld je dan aan via onderstaande Link

We selecteren o.b.v. motivatie. Leden van het landelijk Lovah bestuur en aios die een abstract hebben ingediend voor het congres hebben voorrang om mee te gaan. Daarnaast houden we rekening met een gelijke verdeling over de opleidingsinstituten, actieve deelname aan WES-activiteiten en eerdere deelname aan een WES-congresreis.

Wanneer: 25 t/m 28 september 2024
Eigen bijdrage: €100 euro
Deadline aanmelden: vrijdag 17 mei 2024 

Aanmeldlink: https://forms.gle/oL8258PHBDY6QxpK8

Vragen? Mail naar wonca@wes.lovah.nl

Terug naar agenda

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische en functionele cookies.