WES Symposium '23

Bij de Werkgroep Europese Samenwerking draait alles om internationale huisartsenzorg en mogelijkheden hierin. Wij willen jullie laten kennismaken met de buitenlandse mogelijkheden tijdens en na de opleiding. Wil je werken in Nederland maar toch dat buitenlandgevoel houden of wil je emigreren na je opleiding? Je zult je vast afvragen: Wat zijn mijn mogelijkheden; Hoe begin ik hieraan; Hoe is het om elders te werken?

Met dit symposium willen wij jullie helpen daar antwoorden op te formuleren. Wij proberen jaarlijks een aanbod te voorzien van aios die een uitwisseling gedaan hebben, Nederlandse huisartsen die activiteiten hebben in het buitenland, (Nederlandse) huisartsen die in het buitenland werken of net geïmmigreerde huisartsen.

Ben je meer op zoek naar buitenland relevante medisch inhoudelijke onderwerpen? Kijk dan ook even naar het tropensymposium!

Huidige mogelijkheden

Wanneer: 3 maart 2023

Locatie: Musis Arnhem van 13u tot 17u met nadien een borrel in Zula.

Programma: Twee aios zullen hun ervaring delen over hen net afgeronde exchange in UK en Denemarken. Marcel Slockers weet als straatdokter in Rotterdam alles over uitdagend werken in Nederland als huisarts. Carmen Boon heeft als verpleegkundige in Ghana een huisartsenpost gestart en werkt meerdere maanden per jaar in een Ghanees ziekenhuis. Sarah Schneeman is afgelopen jaar in volle oorlogstijd medische zorg gaan leveren aan Oekraïnse vluchtelingen in Servië. Degenen die bij het laatste tropensymposium waren kennen Sander van der Plas, deze keer komt hij niet over pathofysiologie praten maar over zijn werk als expeditie-arts.

Aanmelden?
Via social media en de nieuwsbrief kan je bovenstaande flyer zien voorbij komen, door de flyer aan te klikken kan je je inschrijven. Of klik gewoon hier en dan ben je er ook meteen.

Kosten?

We vragen voor een eigen bijdrage van 5 euro. Meer informatie hierover krijg je na inschrijving.

Vragen? Mail naar symposium@wes.lovah.nl

Terug naar agenda

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische en functionele cookies.