RCGP Liverpool '24

Brits huisartsencongres

“The Royal College of General Practitioners Annual Primary Care Conference”, kortweg RCGP-congres, is het jaarlijkse “NHG-congres” van het Verenigd Koninkrijk. Op dit congres worden de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen en beleidsveranderingen in de eerstelijnszorg van het VK gepresenteerd.

De Werkgroep Europese Samenwerking organiseert jaarlijks een congresreis voor Nederlandse aios naar het RCGP-congres.

In 2024 zal het RCGP-congres plaatsvinden in Liverpool op 3 en 4 oktober. Het thema en programma van het congres zijn nog niet bekend. Dit zal via de website bekend gemaakt worden.

Wil jij mee op congresreis naar Liverpool?

De SBOH vergoedt deze congresreis voor aios. Hierbij geldt een eigen bijdrage van €100. De Werkgroep Europese Samenwerking zorgt tijdens het congres voor de Nederlandse aios voor de reis naar het congres, verblijf tijdens de congresdagen en voor een sociaal programma. Er kunnen ongeveer 25 aios mee op de reis.

Wil je mee naar het congres? De aanmelding voor de WES-congresreis naar Liverpool zal in het tweede kwartaal van 2024 open gaan en bekend worden gemaakt via de Lovah-website en de Instagram van de WES. Houdt deze dus goed in de gaten!

Vragen? Mail naar rcgp@wes.lovah.nl

Terug naar agenda

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische en functionele cookies.