NCGP Turku '24

Scandinavisch Huisartsencongres

Het Nordic Congress of General Practice (NCGP) is het tweejaarlijkse congres van de Nordic Federation of General Practitioners. Dit is een samenwerkingsverband van huisartsen uit Denemarken, Noorwegen, Zweden, Finland en IJsland. Tijdens het NCGP-congres worden de laatste ontwikkelingen op het gebied van onderzoek, onderwijs en kwaliteitsverbetering in de eerstelijnszorg van de Scandinavische landen gepresenteerd.

De Werkgroep Europese Samenwerking organiseert een congresreis voor Nederlandse aios naar het NCGP-congres.

In 2024 zal het 23e NCGP-congres plaatsvinden in Turku in Finland van 11 tot 14 juni. Het thema van het congres is dit keer “General Practice – the bedrock of healthcare; respecting the core values”.

Op de website van het congres vind je meer informatie.

Wil jij mee op congresreis naar Turku?

De SBOH vergoedt deze congresreis voor aios. Hierbij geldt een eigen bijdrage van €150. De Werkgroep Europese Samenwerking zorgt tijdens het congres voor de Nederlandse aios voor de reis naar het congres, verblijf tijdens de congresdagen en voor een sociaal programma. Er kunnen ongeveer 10 aios mee op de reis.

Wil je mee naar het congres? De aanmelding voor de WES-congresreis naar Turku zal in het eerste kwartaal van 2024 open gaan en bekend worden gemaakt via de Lovah-nieuwsbrief en de Instagram van de WES. Houdt deze dus goed in de gaten!

Vragen? Mail naar ncgp@wes.lovah.nl

Terug naar agenda

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische en functionele cookies.