Lovah wintersport 2024

Van 7 t/m 11 maart is het weer tijd voor de Lovah wintersport, waar 100 AIOS Kaprun onveilig zullen gaan maken. Het belooft een weekend te worden met vele kilometers pistes, krakende spierwitte sneeuw, blauwe zonovergoten lucht en volop aprés ski met de beste Hefeweizen. Wij zijn druk bezig met de voorbereidingen en hebben er veel zin in!

Vervoer: per royal class touringcar. 
Vertrek: donderdag 7 maart eind van de middag. Er zijn drie opstap mogelijkheden: Amsterdam, Utrecht en Arnhem. 
Thuiskomst: maandag 11 maart in (loop van) de ochtend. Exacte tijd is niet te geven, maar we raden aan om deze dag vrij te nemen.
Verblijf: 2 overnachtingen in Jura Hotel Kaprun in een 4-, 5- of 6-persoonskamer. 
Eten: half pension (3 keer ontbijt en 3 keer diner). 
Skipas: inclusief 3 dagen skipas. Met de skipas zijn de skigebieden van Kaprun, Zell am See en Saalbach Hinterglemm toegankelijk. 

Materiaal: mag je zelf meenemen, maar is ook te huur. Kosten bedragen € 55,- voor een snowboard of ski’s inclusief stokken, schoenenhuur € 20,- en helmhuur € 5,-.
Lessen: ons streven is om groepslessen aan te bieden gedurende 3 dagen. Groepen worden gemaakt aan de hand van je niveau. Kosten zijn afhankelijk van de aantallen en de uiteindelijke grote van de groepen. Geef bij het inschrijven je interesse aan. Na de loting zal contact met je worden opgenomen. Prijsindicatie volgt, voorgaande jaren was dit ongeveer €120 per persoon voor 3 dagen. 

Inclusief: busreis, 2 overnachtingen in Jura Hotel Kaprun, 3 keer ontbijt en 3 keer diner, 3 dagen liftpas, gadgets en een tap die rijkelijk zal vloeien.

Tot op de piste!

De WGS

Terug naar agenda

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische en functionele cookies.