LOVAH LHK Symposium

De LOVAH nodigt jullie van harte uit voor:

 

Het LOVAH LHK Symposium:

Thema: Samen voor houdbaarheid

Woensdag 27 september 2023

 

Voor wie: alle aios VUMC (let op: verplicht) 

Waar: Collegezaal 1 (AMC)

Hoe laat: 13:30u inloop, 14:00u starten

 

Traditiegetrouw vindt ook na de LHK toets op 27 september weer het LOVAH LHK symposium plaats. In aanloop naar de fusie, zullen we dit jaar voor het eerst het symposium samen 'hosten' met LOVAH AMC. Dit maakt dat de locatie dit jaar ook elders zal zijn dan jullie gewend zijn, namelijk collegezaal 1 van het AMC. Twee sprekers zullen hun kennis met ons delen. De eerste spreker, Anneke van Veen, is werkzaam als longarts en is lid van PAN (Physicians Association for Nutrition). Zij zal haar kennis delen over de invloed van (plantaardige) voeding op gezondheid en op de planeet. De tweede spreker vanuit de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (WRR) gaat ons meer vertellen over wat er nodig is om de huisartsenzorg houdbaar te houden. Hoe worden er op landelijk niveau keuzes gemaakt? Wat kunnen wij als huisarts zelf doen?

 

Programma:

13:30u: Inloop

14:00u: Chronische duizeligheid: geen pillen, maar bewegen Hà Ngo (AIOTO)       

14:15u: Een gezonde toekomst is plantaardig - Anneke van Veen (longarts) 

15:15u: Pauze

15:45u: Hoe houden we de huisartsenzorg houdbaar? - spreker van de WWR

16:45u: Borrel

 

De locatie is te bereiken met de auto (P6, 5-10 minuten lopen), met de metro/trein (Station Amsterdam Holendrecht, 5 minuten lopen), of natuurlijk op de fiets.

 

We kijken ernaar uit jullie allemaal weer te mogen ontvangen op deze leerzame, NHG-overstijgende, maar vooral ook gezellige middag.

 

Hartelijke groeten,

LOVAH VUmc & AMC

 

Terug naar agenda

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische en functionele cookies.