Fietsweekend - Meld je aan!

Fietsweekend 2-4 juni  

In juni is het weer tijd om de fysieke grenzen op te zoeken tijden het LOVAH fietsweekend! Stampend op de pedalen proberen we met +-40 artsen in opleiding de toppen van de Limburgse heuvels te bereiken. Er worden meerdere routes uitgezet variërend van 60, 100 en 125 km. Zowel de fanatieke atleet als de recreatieve fietser kan dus zijn hart ophalen. Voldoende ontspanning is ook belangrijk. Daarom regelen wij een borrel, BBQ en een afsluitend feest op de zaterdag. Dit jaar zullen niet alleen de huisartsen in opleiding volop vertegenwoordigd worden, maar hebben wij ook wat plaatsen gereserveerd voor AIOS van onze zusterverenigingen, te weten VASON, VAAVG en LOSGIO (resp. artsen in opleiding tot SO, AVG-arts en sociaal geneeskundigen in opleiding). Een geweldige manier om nieuwe collegas te leren kennen!

Dus zet de ketting alvast in het vet en fiets lekker mee!

Kosten
150 euro. Schrijf je in via de inschrijflink.

Programma:
Vrijdag: Eind van de middag met eigen vervoer richting het Lovah fiets pension. Locatie: Landgoed Hof van Ulvend. Dit is een groot huis met gedeelde kamers en keuken. Hier trappen we het weekend af met een klein borreltje. 

Zaterdag: Gezamenlijk ontbijt, materiaal preppen en dan de fiets op. Na de sportieve prestatie een borrel, BBQ en feestje.

Zondag: Gezamenlijk ontbijt. Voor de liefhebbers kan er nog een rondje gefietst worden.

Incl.
-Overnachting (2x)
-Ontbijt (2x)
-Energierepen
-Borrel, BBQ en Feest (zaterdag) 

Excl.
- Vervoer van en naar locatie
- Avondeten op vrijdag (zorg hier dus zelf voor!)
- Racefiets  

Terug naar agenda

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische en functionele cookies.