Welkom bij Lovah Zwolle!

Wij zijn Lovah Zwolle, onderdeel van huisartsopleiding UMCG. De opleiding in Zwolle kent een leuke mix van stad en platteland met aios uit Zwolle en omstreken. Het instituut is kleinschalig, wat het contact met groepsbegeleiders laagdrempelig maakt. We zijn met zo'n 100-120 aios, maar door de kleine groepen ken je al snel veel mede-aios.

Bestuur

Als LOVAH zijn we een mix van 1e, 2e en 3e jaars AIOS. We vinden het belangrijk om uit elke startgroep een AIOS te hebben, zodat we makkelijk contact kunnen onderhouden met alle AIOS van Zwolle en iedereen te vertegenwoordigen. Eens per maand eten we samen en vergaderen we. De aparte commissies (onderwijs en activiteiten) vergaderen vaak nog een keer tussendoor. Lijkt het je leuk om eens mee te eten en te kijken/horen wat we doen, wees welkom om aan te sluiten!

 

Foto: Boven vlnr: Susanne, Max, Rixt, Jeanine, Gerdien. Onder vlnr: Liesbeth, Sarah (secretaris), Lise, Afke (voorzitter), Martha, Eelco (penningmeester)

Agenda

Bierproeverij het Refter

Tijd voor een borrel! 4 rondes biertjes of wijntjes met een hapje erbij. Aan te passen aan dieetwensen of allergieën. Alcoholvrije optie mogelijk! Donderdag 20 juli vanaf 17:30 het Refter…

lees meer

Het Groene Zorg Festival

Kom samen met je team naar de 2e editie van het Groene Zorg Festival om inspiratie op te doen. Save the date: zaterdag 23 september. Meer info volgt via: www.groenezorgalliantie.nl…

lees meer

LHK-middag

Locatie: Buurthuis de Enk, Enkstraat 67, 8012 VA Zwolle Middagprogramma na de LHK-toets, start waarschijnlijk 14:00 uur. Verdere informatie volgt!

lees meer

Wat we doen

We organiseren onderwijsactiviteiten, maar ook borrels, de halfjaarlijkse LHK-pubquiz, het kerstdiner en natuurlijk de jaarlijkse aios-dag, voor alle AIOS uit Zwolle. Ook organiseren we na de LHK-toets een discipline-overstijdende onderwijsmiddag met aansluitend een borrel. We vinden het belangrijk dat er naast de onderwijsactiviteiten ook mogelijkheden zijn om elkaar beter te leren kennen en te weten wie je toekomstige mede-huisartsen in de regio zijn (maar verder is het natuurlijk vooral gezellig!). Daarnaast onderhouden we het contact met het onderwijsinstituut en zijn we bijvoorbeeld betrokken bij ontwikkelingen omtrent het nieuwe opleidingsplan.

Bij vragen/opmerking/een keer mee willen vergaderen, kun je ons bereiken op: zwolle@lovah.nl.
Ook worden alle activiteiten gedeeld in de Zwolle whatsapp-groep. Als je nog geen lid bent, stuur ons even een mail of spreek ons aan.
Al onze activiteiten staan ook op het whiteboard in het Mondriaangebouw.

contact

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische en functionele cookies.