Welkom bij Lovah VUmc!
 

Lovah VUmc zet zich binnen en buiten het instituut in voor de kwaliteit van de opleiding, we komen op voor het belang van alle aios en zorgen voor verbinding middels sociale activiteiten met collega’s uit alle opleidingsjaren.

  • We vertegenwoordigen de aios en horen daarom graag als er iets speelt waar we bij kunnen helpen.
  • We organiseren workshops/symposia over onderwerpen die naar onze mening extra belicht mogen worden.
  • We organiseren sociale activiteiten om te zorgen dat aios elkaar beter leren kennen en interessante contacten gelegd of uitgediept kunnen worden.

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe activiteiten? Dat kan! Het nieuws komt naar je toe als je je inschrijft voor de e-maillijst (vumc@lovah.nl) of voor onze whatsapp groep. Of als je ons volgt via Instagram.

Bestuur

Voorzitter

Tijn van Winden

Secretaris

Mieke Bogerd

Penningmeester

Daniƫl van der Veen

Workshops

Crissie van den Akker

Onderwijs

Wouter Hufen

Algemeen
Bestuurslid

Martijn Scholtemeijer

PR

Heike Vollenbroek

PR

Dilyse Beelen

Agenda

Het Groene Zorg Festival

Kom samen met je team naar de 2e editie van het Groene Zorg Festival om inspiratie op te doen. Save the date: zaterdag 23 september. Meer info volgt via: www.groenezorgalliantie.nl…

lees meer

Lovah kennismakingsborrel

Ben jij net aan de huisartsenopleiding begonnen. En wil jij je mede HAIO's beter leren kennen. Of heb je gewoon in gezelligheid. Kom naar de LOVAH  kennismakingsborrel op 10 oktober,…

lees meer

Wat we doen

We hebben elke maand overleg met de onderwijscommissie van de huisartsopleiding VUmc en tevens regelmatig overleg met het hoofd van de huisartsopleiding, waarbij we gevraagd en ongevraagd actuele onderwerpen en overstijgende onderwerpen bespreken. We dragen bij aan het verbeteren/opzetten van leerlijnen. We organiseren twee keer per jaar het Lovah-symposium na de LHK-toets en een keer per jaar de Lovah Summer School. We organiseren meermaals per jaar workshops als we merken dat er behoefte is aan bepaald onderwijs naast het curriculum, zoals een workshop over belastingzaken, oogheelkunde, anticonceptie, zorg voor ongedocumenteerden et cetera. Daarnaast organiseren we twee keer per jaar een LHK-pubquiz en andere borrels. Ook nemen wij elke twee maanden actief deel aan de landelijke Lovah-ledenraad waar we namens de aios van VUmc meepraten over regio-overstijgende zaken.

Als bestuur vergaderen we maandelijks, vaak in combinatie met een gezamenlijk diner. Daarnaast wordt er geregeld geborreld en organiseren we jaarlijks een bestuursweekend en een heidag, waarin we uitzoomen en kijken naar de grote lijnen. Ook volgen we in het kader van onze bestuursactiviteiten extra cursussen. Het leuke hieraan is ook dat je gemotiveerde aios uit verschillende jaarlagen leert kennen en zo je netwerk vergroot. Ook zit je dicht bij het ‘vuur’, waardoor je snel weet wat er speelt binnen de opleiding en waar kansen liggen om je verder te ontwikkelen als aios, maar ook als bestuurslid.

Door de korte duur van de opleiding is het verloop binnen ons bestuur relatief hoog. Heb je interesse om mee te denken over de kwaliteit van de opleiding of organiseer je graag activiteiten voor mede-aios? Schiet een van ons aan of stuur een mailtje via vumc@lovah.nl.

contact

Mailvumc@lovah.nl
Facebook: lovah.vumc
Instagram@lovahvumc

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische en functionele cookies.