Welkom bij Lovah Utrecht!

Het bestuur van Utrecht bestaat uit een groep gezellige, kritische aios. Wij houden ons bezig met de kwaliteit van het onderwijs en komen op voor het belang van de aios in Utrecht. Laat het dus vooral aan ons weten als er wat speelt. Ook organiseren we jaarlijks een aantal goed bezochte terugkomende activiteiten, feesten en workshops.

Vanwege de snelle doorloop zijn we altijd op zoek naar aios die het leuk vinden om mee te denken. Heb je dus interesse, stuur een mailje naar utrecht@lovah.nl of vergader een keer mee!

Bestuur

Voorzitter

Mirte

Penningmeester

Tom

Secretaris

Evelien

Onderwijs

Michiel

Activiteiten

Tim

PR

Sanne

Algemeen
lid

Mariëlle

Algemeen
lid

Sietske

Agenda

Utrecht

Doc-talk

Huisarts kun je op verschillende manieren zijn. Weet jij al wat de volgende stap wordt? Ga je in loondienst, start je een eigen praktijk of ga je een tijdje waarnemen?…

lees meer
Utrecht

Sibbing: Waarnemen en HIDHA

lees meer
Europese samenwerking

WES Symposium '24

Als huisarts heb je een veelzijdig vak. Waar we niet altijd stil bij staan, is dat we meer doen dan spreekuur draaien binnen de Nederlandse landsgrenzen. Geregeld gaan we als…

lees meer

Bestuur en commissies

Bestuur

Als bestuur houden we ons bezig met het onderwijs en onderwijs overstijgende problemen op het instituut. We zorgen hier met name voor het belang van de aios.

Ook organiseren we workshops over onderwerpen die extra belicht mogen worden. Bijvoorbeeld de anticonceptieworkshop of de handletsel workshop. Ieder jaar zorgen we voor een aantal borrels zodat er ook genoeg sociale activiteiten gepland worden.

Sollicitatiecommissie

De sollicitatiecommissie vertegenwoordigt de aios bij de sollicitatieprocedure voor de huisartsopleiding voor zowel opleiders als aios. De commissie is bijvoorbeeld betrokken bij de oriëntatiecursus die nieuwe opleiders volgen. Daarnaast zorgt de commissie voor aanwezigheid van aios bij de STARR gesprekken. Het kost niet veel tijd en een mooie manier om actief betrokken te zijn bij de opleiding.

Heb je interesse of wil je graag een keer aanwezig zijn tijdens een sollicitatiegesprek, stuur dan een mailtje naar aiossollicitaties@hotmail.com

Onderwijscommissie

Wellicht ken je de onderwijscommissie als organisatoren van het LHK symposium. Maar wat doen wij nog meer? Als onderwijscommissie benadert het instituut ons regelmatig om mee te denken over onderwijsgerelateerde zaken. Daarnaast zijn wij regelmatig (1x per 3 maanden) aanwezig bij de vergadering van de onderwijsontwikkelaars om daar ook als AIOS input te leveren. We zijn echter niet alleen een klankbord voor het instituut maar ook het aanspreekpunt voor de AIOS ten aanzien van het onderwijs. Denk hierbij aan bespreken kritiek en evaluatie van onderwijsprogramma's en onderwijsvormen, op- of aanmerkingen ten aanzien van het onderwijs op de terugkomdag, toetsing of bijvoorbeeld ideeën over het lokaal implementeren van het landelijk opleidingsplan.

Dit is iets wat wij juist erg belangrijk vinden maar we merken dat de AIOS ons nog niet altijd weten te vinden. Dus ben je ergens ontevreden over, denk je dat iets beter kan of ben je juist ergens heel tevreden over? Laat het ons laagdrempelig weten! Dit kan door ons persoonlijk aan te spreken of een mail te sturen naar onderwijs@utrecht.lovah.nl. Ook tips, innovatieve ideeën, etc zijn erg welkom. En denk je graag op een constructieve manier mee over deze onderwerpen, dan is er de mogelijkheid om je bij ons aan te sluiten. 

Komend jaar zullen wij ook de jaarlijkse workshops gaan organiseren dus heb je nog een interessant onderwerp of spreker? Mail ons!

Activiteitencommissie

De ACCIE van de Lovah Utrecht is een bruisende commissie die zorgt voor actieve, interessante, leerzame, soms lekkere, maar voornamelijk erg gezellige activiteiten, minimaal 4 keer per jaar. Als hoogte punt is er ieder jaar de zeildag.

Summerschoolcommissie

Eind juli / begin augustus worden er vanuit de opleiding twee ‘summerschool-dagen’ georganiseerd. Op deze twee dagen worden er in een bepaald thema verschillende lezingen en workshops gegeven. Als commissielid bepaal je de onderwerpen die jij leuk vindt en geef je samen met docenten van het instituut invulling aan deze dag. De aios in deze commissie (4-6 personen) kunnen dit eenmalig doen of ervoor kiezen dit meerdere keren te doen.

 

Heb je interesse voor een van de bovenstaande commissies, meld je dan aan via utrecht@lovah.nl

Nieuws

  • Volgende week vrijdag 25 augustus is het zover: vanaf 20.00 uur gaan we samen lekker borrelen bij SOIA. Dus neem je zonnebril mee en kom samen met je groepsgenoten de zomer en de werkweek afsluiten. De eerste drankjes en hapjes zijn op ons! Wij hopen jullie in elk geval dan te zien! 🍹🌞

Contact

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische en functionele cookies.