Welkom bij Lovah Utrecht!

Het bestuur van Utrecht bestaat uit een groep gezellige, kritische aios. Wij houden ons bezig met de kwaliteit van het onderwijs en komen op voor het belang van de aios in Utrecht. Laat het dus vooral aan ons weten als er wat speelt. Ook organiseren we jaarlijks een aantal goed bezochte terugkomende activiteiten, feesten en workshops.

Vanwege de snelle doorloop zijn we altijd op zoek naar aios die het leuk vinden om mee te denken. Daarnaast hebben de OnderwijsCommissie en de Accie (Activiteiten Commissie) ook ruimte voor nieuwe leden! Heb je dus interesse, stuur een mailtje naar utrecht@lovah.nl of vergader een keer mee!

Bestuur

Voorzitter

Mirte

Activiteiten

Tim

PR

Sanne

Penningmeester

Tom

Secretaris

Evelien

Onderwijs

Michiel

Algemeen
lid

Mariƫlle

Algemeen
lid

Sietske

Agenda

Lovah ledenraad

Jullie zijn allen van harte uitgenodigd om de Ledenraad bij te wonen. Deze vindt plaats in de Schola Medica van 14.00 uur tot 17.00 uur.   Nadien zal er een borrel…

lees meer

Lovah ledenraad + voorzittersoverleg

Jullie zijn allen van harte uitgenodigd om de Ledenraad bij te wonen. Deze vindt plaats in de Schola Medica van 14.00 uur tot 17.00 uur.  Een voorzittersoverleg vindt voorafgaand plaats…

lees meer
Europese samenwerking

Wonca Dublin '24

In 2024 zal het 29e Europese WONCA-congres plaatsvinden in Dublin van 25 t/m 28 september. Het thema van het congres is “The changing nature of family medicine”. Jaarlijks vindt er…

lees meer

Bestuur en commissies

Bestuur

Als bestuur houden we ons bezig met het onderwijs en onderwijs overstijgende problemen op het instituut. We zorgen hier met name voor het belang van de aios.

Ook organiseren we workshops over onderwerpen die extra belicht mogen worden. Bijvoorbeeld de anticonceptieworkshop of de handletsel workshop. Ieder jaar zorgen we voor een aantal borrels zodat er ook genoeg sociale activiteiten gepland worden.

Onderwijscommissie

Wellicht ken je de onderwijscommissie als organisatoren van het LHK symposium. Maar wat doen wij nog meer? Als onderwijscommissie benadert het instituut ons regelmatig om mee te denken over onderwijsgerelateerde zaken. Daarnaast zijn wij regelmatig (1x per 3 maanden) aanwezig bij de vergadering van de onderwijsontwikkelaars om daar ook als AIOS input te leveren. We zijn echter niet alleen een klankbord voor het instituut maar ook het aanspreekpunt voor de AIOS ten aanzien van het onderwijs. Denk hierbij aan bespreken kritiek en evaluatie van onderwijsprogramma's en onderwijsvormen, op- of aanmerkingen ten aanzien van het onderwijs op de terugkomdag, toetsing of bijvoorbeeld ideeën over het lokaal implementeren van het landelijk opleidingsplan.

Dit is iets wat wij juist erg belangrijk vinden maar we merken dat de AIOS ons nog niet altijd weten te vinden. Dus ben je ergens ontevreden over, denk je dat iets beter kan of ben je juist ergens heel tevreden over? Laat het ons laagdrempelig weten! Dit kan door ons persoonlijk aan te spreken of een mail te sturen naar onderwijs@utrecht.lovah.nl. Ook tips, innovatieve ideeën, etc zijn erg welkom. En denk je graag op een constructieve manier mee over deze onderwerpen, dan is er de mogelijkheid om je bij ons aan te sluiten. 

Komend jaar zullen wij ook de jaarlijkse workshops gaan organiseren dus heb je nog een interessant onderwerp of spreker? Mail ons!

Activiteitencommissie

De ACCIE van de Lovah Utrecht is een bruisende commissie die zorgt voor actieve, interessante, leerzame, soms lekkere, maar voornamelijk erg gezellige activiteiten, minimaal 4 keer per jaar. Als hoogte punt is er ieder jaar de zeildag.

 

Summerschoolcommissie

Eind juli / begin augustus worden er vanuit de opleiding twee ‘summerschool-dagen’ georganiseerd. Op deze twee dagen worden er in een bepaald thema verschillende lezingen en workshops gegeven. Als commissielid bepaal je de onderwerpen die jij leuk vindt en geef je samen met docenten van het instituut invulling aan deze dag. De aios in deze commissie (4-6 personen) kunnen dit eenmalig doen of ervoor kiezen dit meerdere keren te doen.

 

Heb je interesse voor een van de bovenstaande commissies, meld je dan aan via utrecht@lovah.nl

Nieuws

  • Activiteit: 22 augustus: pizza en borrel in het park
  • In september willen we een borrel-3-daagse organiseren, een borrel voor alle AIOS na de terugkomdagen, houd je mail hiervoor in de gaten!
  • Activiteit: 30 september: LHK pubquiz
  • 2 oktober, LHK toets met nadien het symposium

Contact

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische en functionele cookies.