Welkom bij Lovah Maastricht!

De afdeling Lovah Maastricht is een enthousiaste groep aios die zich inzet voor de aios en het gegeven/curriculum in Maastricht.

Tevens organiseren wij meerdere malen per jaar leuke activiteiten zoals borrels, workshops en avond onderwijs. Ook hebben we nauwe contacten met het opleidingsinstituut en zij we betrokken om de opleiding vorm te geven.

Wij vergaderen eens in de 6 weken in regio Maastricht bij iemand thuis inclusief diner. 

Voor vragen zijn we te benaderen op maastricht@lovah.nl

Bestuur

Voorzitter

Laura van der Heide

Secretaris

Anne Hermans

Penningmeester

Wouter Raadsheer

Onderwijs

Rachelle Hensgens

Agenda

Lovah ledenraad

Jullie zijn allen van harte uitgenodigd om de Ledenraad bij te wonen. Deze vindt plaats in de Schola Medica van 14.00 uur tot 17.00 uur.   Nadien zal er een borrel…

lees meer
Maastricht

Sibbing lezing

Sibbing organiseert de digitale bijeenkomst 'Financieel consult bij overname van een huisartsenpraktijk'. Datum: 01 augustus 2024 Tijdstip: digitale inloop 19:30 uur, start 20:00 uur Aanmelden kan via https://forms.gle/DDrzbgxaZCgcxvfj7

lees meer
Maastricht

Bierproeverij

30 augustus om 20:00 uur bij de Poshoorn is de LOVAH zomeractiviteit. Eigenbijdrage: 7, 50 euro Aanmelding link: https://forms.gle/qo2HnYMDqiVdtsbN8 

lees meer

Wat we doen

Huidig bestuur

De Lovah biedt aios Huisartsgeneeskunde een ideaal platform om ervaring op te doen met organisatorische en bestuurlijke activiteiten. Daarnaast is het natuurlijk een ideale manier om aios van andere jaargangen te leren kennen. Neem als aios deze kans dus vooral met beide handen aan, nieuwe leden zijn altijd van harte welkom. Kom eens vrijblijvend meevergaderen!

Activiteiten

In Maastricht hebben wij een structureel en goed contact met de stafleden van het instituut (dit wordt het hoofdenoverleg genoemd), waardoor we de mogelijkheid hebben om zowel positieve en negatieve punten van het onderwijscurriculum/de opleiding in Maastricht aan te pakken. Door de organisatie van inhoudelijke activiteiten op zowel medisch als financieel gebied (denk hierbij aan lezingen over het waarnemerschap en hypotheekverstrekking) proberen we de verdere ontwikkeling van de toekomstig huisarts te faciliteren. Daarnaast zorgen we voor een groot aantal (sociale) activiteiten om de onderlinge contacten te versterken:

-Jaarlijkse fietstocht
- Voetbaltoernooi met de huisartsopleiders
- Cocktail workshop,
- Wijn- en bierproeverijen
- Jaarlijks galadiner

Nieuws

Wist je dat:

  • Wij ook een onafhankelijke vertrouwenspersoon hebben binnen de opleiding? Haar naam is Kim van de Kant. Meer info via Canvas, tegel veilig melden.
  • Er een nieuwe LOVAH poster ophangt binnen het instituut? Check it out!

Contact

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische en functionele cookies.