Contact

Contact opnemen kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Facebook

 

of via post

 

LOVAH Maastricht

p/a Huisartsopleiding Maastricht
Postbus 616
6200 MD Maastricht

Bezoekadres: P. Debyeplein 1 Maastricht

 

Rekeningnummer: NL46RABO0150847904

 

LOVAH onder elkaar

Van links naar rechts: Nadja Steens - Anneke Tijhuis - Kimberly Cox - Wendy Schijns - Koen van Helmond
Merel van Gelderen - Jean Marie Peeters - Malou Engelhard 

Voorzitter

Koen van Helmond Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Penningmeester      Kimberly Cox Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Secretaris Malou Engelhard Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Alg bestuurslid Yon Dhooge Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Alg bestuurslid Paul Roos Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Alg bestuurslid Wendy Schijns Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Alg bestuurslid Sanne van Gameren Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Alg bestuurslid Merel van Gelderen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Alg bestuurslid Anneke Tijhuis Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Alg bestuurslid Nadja Steens

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alg bestuurslid Ronald Nijenhuis Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Alg bestuurslid Jean-Marie Peeters Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Alg bestuurslid Jorne Knegt Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Alg bestuurslid Nina van de Rijdt Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
     

 

 

Laatst gewijzigd: 19 september 2017