LOVAH logo leiden jpeg

 

Welkom op de site van LOVAH Leiden, de regionale LOVAH-afdeling gesitueerd bij de huisartsopleiding aan het LUMC te Leiden. Jaarlijks organiseren wij vak-inhoudelijke activiteiten maar ook gezeligheidsactiviteiten.

 

Het bestuur

Het bestuur draagt zorg voor de contacten met LOVAH Landelijk en houdt overzicht over de verschillende commissies. 

 

Het Leidse bestuur bestaat uit de volgende vijf leden: 

Jaap Hagen - Voorzitter

Stephanie Scholte ter Horst - Secretaris

Ted Kleijn - Penningmeester

Maaike Franken - Lid Onderwijs

Leonie Vanlaeken - Lid Activiteiten

 

 

Vacatures

Secretaris LOVAH Leiden bestuur

De vacature secretaris is beschikbaar gezien het bijna afronden van mijn opleiding en het rustig willen overdragen. Tijdsinvestering ongeveer 1,5uur per week en daarnaast vergaderingen met het bestuur en landelijk. Als secretaris houd je je vooral bezig met communicatie naar de leden, het bijhouden van de pagina van Leiden op de LOVAH website en delegeren van de informatie binnen het bestuur. Heb je vragen mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Penningmeester LOVAH Leiden bestuur

Gezien ik nu penningmeester ben bij LOVAH landelijk en ik dit niet kan/mag combineren met penningmeesterschap van Leiden komt deze functie dus  per direct vrij met de echte overdracht in januari. De functie bestaat vooral uit het maken van een begroting en verwerken van transacties en een nauwe samenwerking met de activiteitencommissie. Contact met landelijke penningmeesters, Sibbing en ABN. Je krijgt ook een basiscursus boekhouden. Gemiddelde tijdsbelasting is ongeveer 1 uur per week en daarbuiten af en toe bestuursvergaderingen. Voor vragen mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Symposiumcommissie

Na de LHK-toets in april is er altijd een middag symposium. Dit wordt georganiseerd door onze eigen AIOS. Momenteel zijn we nog hard op zoek naar een commissie om dit symposium te organiseren. Je bent als commissie vrij om het onderwerp te kiezen en de middag in te delen. Er ligt een compleet draaiboek klaar zodat je niet het wiel opnieuw hoeft uit te vinden. Heb je vragen of interesse mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., je mag je ook als groep aanmelden! Een commissie van zo'n 5 tot 6 personen is gebruikelijk.

Activiteitencommissie

Wij zijn op zoek naar meerdere leden om onze commissie te versterken. Dit ook met oog op het zomerfeest wat wij waarschijnlijk in Leiden mogen gaan organiseren. Heb je vragen of interesse mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onderwijscommissie

Onze onderwijscommissie houdt zich bezig met het verbeteren van het lokale/Leidse onderwijs binnen de opleiding. Wil je hier graag over meepraten of wil je meer informatie mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Landelijk

Wil je bij LOVAH landelijk actief worden kijk dan voor de vacatures op deze pagina.

 

 

Contact

Voor informatie of vragen kan je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Benieuwd naar onze activiteiten kijk dan op de agenda of houd je mail in de gaten.

Laatst gewijzigd: 12 november 2017