LOVAH logo leiden jpeg

 

Welkom op de site van LOVAH Leiden, de regionale LOVAH-afdeling gesitueerd bij de huisartsopleiding aan het LUMC te Leiden. Jaarlijks organiseren wij vak-inhoudelijke activiteiten maar ook gezeligheidsactiviteiten.

 

Het bestuur

Het bestuur draagt zorg voor de contacten met LOVAH Landelijk en houdt overzicht over de verschillende commissies. 

 

Het Leidse bestuur bestaat uit de volgende zes leden: 

Jaap Hagen - Voorzitter

Stephanie Scholte ter Horst - Secretaris

Pauline Tans - Penningmeester

Maaike Franken - Lid Onderwijs

Leonie Vanlaeken - Lid Activiteiten

Ted Kleijn - Algemeen Bestuurslid

 

 

Vacatures

Secretaris LOVAH Leiden bestuur

De vacature secretaris is beschikbaar gezien het bijna afronden van mijn opleiding en het rustig willen overdragen. Tijdsinvestering ongeveer 1,5uur per week en daarnaast vergaderingen met het bestuur en landelijk. Als secretaris houd je je vooral bezig met communicatie naar de leden, het bijhouden van de pagina van Leiden op de LOVAH website en delegeren van de informatie binnen het bestuur. Heb je vragen mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sollicitatiecommissie

Er zijn momenteel 4 vacatures voor de sollicitatiecommissie. Vereisde om mee te mogen doen is dat je nog minimaal 3x mee kan doen voor het einde van je opleiding. Verder zijn er twee verplichte cursusdagen en wel op vrijdag 16 maart en vrijdag 23 maart beide van 13:00-17:00. De sollicitatiegesprekken zijn op vrijdag 6 april en maandag 9 april, deelname aan 1 van beide dagen is verplicht.

Voldoe je aan al deze voorwaarden en wil je graag deelnemen aan deze commissie, stuur dan voor 21 januari je motivatiebrief naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Het bestuur zal uit alle brieven 4 leden selecteren.

 

Symposiumcommissie

Na de LHK-toets in april is er altijd een middag symposium. Dit wordt georganiseerd door onze eigen AIOS. Momenteel zijn we nog hard op zoek naar een commissie om dit symposium te organiseren. Je bent als commissie vrij om het onderwerp te kiezen en de middag in te delen. Er ligt een compleet draaiboek klaar zodat je niet het wiel opnieuw hoeft uit te vinden. Heb je vragen of interesse mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., je mag je ook als groep aanmelden! Een commissie van zo'n 5 tot 6 personen is gebruikelijk.

Activiteitencommissie

Wij zijn op zoek naar meerdere leden om onze commissie te versterken. Dit ook met oog op het zomerfeest wat wij waarschijnlijk in Leiden mogen gaan organiseren. Heb je vragen of interesse mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Onderwijscommissie

Onze onderwijscommissie houdt zich bezig met het verbeteren van het lokale/Leidse onderwijs binnen de opleiding. Wil je hier graag over meepraten of wil je meer informatie mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Landelijk

Wil je bij LOVAH landelijk actief worden kijk dan voor de vacatures op deze pagina.

 

 

Contact

Voor informatie of vragen kan je mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Benieuwd naar onze activiteiten kijk dan op de agenda of houd je mail in de gaten.

Laatst gewijzigd: 5 januari 2018