Commissies

 

 

Hieronder vind je alle commissies van LOVAH Leiden met een beschrijving van hun activiteiten.

 

 

Activiteitencommissie

De activiteitencommissie organiseert meerdere activiteiten door het hele jaar heen. De activiteiten zijn vaak een combinatie van het nuttige/leerzame en het aangename/borrel. Heb je interesse om een activiteit te organiseren, wil je lid worden van de activiteitencommissie of heb je een leuk idee voor een activiteit? Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor een overzicht van alle komende activiteiten kun je onze agenda bekijken.

 

 

Symposiumcommissie

Eenmaal per jaar oraginseert LOVAH Leiden een middagsymposium. Deze vindt plaats na de LHK-toets van oktober. 

Heb je interesse in het organiseren van dit symposium? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

Sollicitatiecommissie

Vanuit LOVAH Leiden is er altijd iemand aanwezig bij de sollicitatieronde voor nieuwe AIOS. De sollicitatiecommissie bestaat uit meerdere AIOS. De commissie wordt samengesteld door het bestuur van LOVAH Leiden. Voor de komende sollicitatieronde zijn er geen vacatures beschikbaar. Voor informatie voor volgende sollicitatierondes, kijk op deze website.


Onderwijscommissie

Sinds begin 2017 heeft LOVAH Leiden ook een onderwijscommissie, deze wordt geleid door Maaike Franken (Lid Onderwijs - Bestuur LOVAH Leiden). Deze commissie vertegenwoordigt de AIOS richting het instituut (LUMC afdeling PHEG) als het gaat om opleiding en onderwijs. Leden uit de commissie kunnen deelnemen aan verschillende overleggen. De vaste overleggen zijn onder andere het Fase I-, Fase II- en O-team-overleg. 

Tevens zijn er veel tijdelijke werkgroepen die zich bezig houden met het ontwikkelen en verbeteren van verschillende onderwijs onderdelen.

Heb je interesse of vragen over de onderwijscommissie of de verschillende overleggen, dan kun je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Laatst gewijzigd: 22 maart 2018