Welkom bij Lovah Groningen!

Lovah Groningen bestaat uit een enthousiaste groep huisartsen in opleiding, die ongeveer 1x per maand samenkomen om te vergaderen. Er zijn naast het bestuur twee commissies in Groningen, de activiteitencommissie en de onderwijscommissie, waarvan afvaardiging in het bestuur deelneemt om nauwe samenwerking te kunnen waarborgen.

We streven ernaar om de betrokkenheid van AIOS onderling en bij de opleiding te vergroten, middels groepsvertegenwoordigers horen we jullie stem.

Er worden gezellig en educatieve activiteiten georganiseerd, zodat jij je mede-AIOS (beter) leert kennen. Daarnaast zijn we bij het instituut betrokken om de opleiding zoveel mogelijk aan te kunnen laten sluiten bij jullie wensen en behoeften. Dit is niet alleen nuttig voor de kwaliteit van de opleiding, maar vooral ook erg leuk! Dus ben je geïnteresseerd om actief te worden binnen de Lovah? Mail dan naar groningen@lovah.nl.

Nieuws

  • Het hoofd van de opleiding Tineke Polman zal komend jaar met pensioen gaan hierom is er een sollicitatieprocedure voor een nieuwe hoofdopleider.
  • LOVAH Groningen zoekt nieuwe bestuursleden, neem contact met ons op om vrijblijvend een keer mee te vergaderen.

Agenda

Aios-dag

Locatie is nog geheim, maar het belooft weer een spektakel te worden, afgaand op de vorige edities! Je krijgt een vrije dag van de opleiding hiervoor dus blokkeer alvast je…

lees meer

Opleidingsmiddag aios/opleiders

lees meer

VrijMiBo 1 September

Sinds dit jaar is de VrijMiBo nieuw leven ingeblazen. Elke eerste vrijdag van de maand treffen AIOS elkaar om een borrel te drinken en het weekend in te luiden. De…

lees meer

Het Groene Zorg Festival

Kom samen met je team naar de 2e editie van het Groene Zorg Festival om inspiratie op te doen. Save the date: zaterdag 23 september. Meer info volgt via: www.groenezorgalliantie.nl…

lees meer

VrijMiBo 6 oktober

Sinds dit jaar is de VrijMiBo nieuw leven ingeblazen. Elke eerste vrijdag van de maand treffen AIOS elkaar om een borrel te drinken en het weekend in te luiden. De…

lees meer

Bestuur en Commissies

Algemeen

Onze zichtbaarheid begint op de introductiedag van nieuwe aios. Daar geven we een presentatie over de Lovah en haar activiteiten. Daarnaast is er op die dag een instrumenten- en tassenmarkt georganiseerd, zodat nieuwe aios zich kunnen oriënteren op medisch artikelen. Traditiegetrouw is er ’s middags een borrel, zodat de nieuwe lichting elkaar kan leren kennen voordat ze op kamp gaan.
We brengen 3-4 keer per jaar een nieuwsbrief uit, met onder andere een agenda met aankomende activiteiten, een stukje over een bestuurslid en een recept.

Activiteiten

We organiseren diverse andere activiteiten, zoals:

  • Twee keer per jaar een lezing van Sibbing over waarnemen of praktijkhouden
  • Jaarlijks een anticonceptieworkshop
  • Twee keer per jaar, na de LHK, een groepsvertegenwoordigersoverleg om te horen wat er speelt onder de aios

Onderwijscommissie

De onderwijscommissie houdt zich in overleg met het bestuur bezig met de kwaliteit van het onderwijs op het instituut. Er wordt regelmatig vergaderd met het hoofd van de opleiding, maar ook in de verschillende werkgroepen van het instituut wordt actief meegedacht.

Daarnaast organiseert de onderwijscommissie de onderwijsmiddag na de LHK-toets. Hierbij staat altijd het competentiegebied maatschappelijk handelen centraal. Een keer per 3 jaar bestaat de LHK-middag uit een filmfestival.

Lijkt het jou wat om deze middagen te organiseren, wil je je graag bezig houden met het onderwijs of heb je een opmerking/vraag? Mail dan naar onderwijs@groningen.lovah.nl.

De onderwijscommissie in Groningen bestaat uit:

Yvette van den Berkhof (voorzitter)
Thomas van der Velde
Mirjam van ’t Hul
Jolien Panjer

Activiteitencommissie

De Akcie: om je collega’s nog beter te leren kennen!

Door…..

– met ze te strijden tijdens de pubquiz
– met ze te tafelen tijdens het kerstdiner
– met ze te borrelen tijdens de VrijMibo
– met ze te ………….. tijdens de jaarlijkse aios-dag (vorige jaren: fotogamen, survivallen, bootjes varen)

Je kunt ons bereiken via groningen@lovah.nl. Tot snel tijdens een van onze activiteiten!

De activiteitencommissie in Groningen bestaat uit:

Eva Koffeman (voorzitter)
Jelena Slump
Jorrit de Vries
Olivier de Groot
Bram Nieuwdorp

Bestuur

Voorzitter

Carine Veeneman

Secretaris

Milou Luitjens

Penningmeester

Anke Koehorst-Hodes

Groepsvertegenwoordiging

Patricia Pekel

Leerlijnen

Lara Beck

Commissie
Onderwijs

Yvette van den Berkhof

Commissie
Activiteiten

Eva Koffeman

Nieuwsbrief
DOCK

Tom Hendriks

Algemeen
bestuurslid

Eddy Derksen

Vacature

Algemeen Bestuurslid

Iets voor jou?

Vanwege de afzwaai van een aantal bestuursleden zijn wij op zoek naar enthousiaste AIOS die de LOVAH groningen willen versterken. Intresse? Kom gerust een keer geheel vrijblijvend mee vergaderen.

neem contact op

contact

Deze website maakt gebruik van (geanonimiseerde) analytische en functionele cookies.